JADRANapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Belvil

55€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 35m2, jednosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55
Cena €55 €110 €165 €220 €275 €330 €385 €440 €495 €550
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

JADRAN je potpuno nov apartman u potpuno novom naselju Savada na Novom Beogradu. Ima obezbeđen parking ispred zgrade, francuski balkon i savršeno je mesto za dvoje.

JADRAN je nov, moderan i dobro opremljen studio apartman u jednom od najnovijih rezidencijalnih kompleksa - Savada, u okolini novobeogradskog Belvila. Ima predsoblje pristojne veličine, odvojeno kupatilo i glavnu sobu koja zauzima gro površine od hotelski uređenih trideset i pet kvadrata. Sa funkcionalne tačke gledišta, to je zapravo spavaća soba otvorenog koncepta. Lepa kuhinjia je od ostatka prostorije odvojena jednostavnim, niskim stolom/pultom za doručak i dve udobne stolice, dok ostatkom dominira komforan bračni ležaj sa dva dopadljiva noćna stočića. Veliki ugaoni garderober i veš mašina  ga kvalifikuju kao dobro rešenje smeštaja i za duže boravke, a dizajn enterijera jednim od privlačnijih studio apartmana na Novom Beogradu uopšte. Apartman JADRAN se može pohvaliti i bogatstvom sadržaja u neposrednom okruženju. Zgrada je potpuno nova i u skladu sa najsavremenijim (zelenim) principima gradnje, a uređenost zajedničkih površina je na neuobičajeno visokom nivou za Beograd.
Apartman JADRAN je na mestu sa najvećom koncentracijom stambenih blokova pravljenih po standardima za život u 21 veku u Beogradu (to su blokovi 66 i 67 na Novom Beogradu). odnosno jedan u nizu apartmana na dan u naselju Savada. Belvil i njegov verni pratilac tržni centar Delta Siti su u komšiluku. Iako maksimalan komfor podrazumeva vožnju sopstvenim kolima, u slučaju našeg apartmana JADRAN - ni korišćenje gradskog prevoza neće oduzeti danak udobnosti: veza sa ostatkom grada je odlična zahvaljujući brojnim linijama i formama gradskog prevoza čije su stanice u neposrednoj blizini. Sve u svemu, ukoliko želite estetski dojmljiv i  komforan studio apartman za dvoje u novoj zgradi na Novom Beogradu, sa apartmanaom JADRAN ne možete pogrešiti!

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernakada liftkablovska TVfrancuski balkon Centralno grejanjebežični internetPristup za invalide mašina za vešparking

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

2.50 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
05 Jun, 2017

divan apartmancic, jako svetao i u lepom novom naselju... jako sam zadovoljna bila izborom :)

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0
user-1
12 Septembar, 2016

Bila sam prva gošća u ovom apartmanu :))) savršen je, čist, puno svetla i dosta prostora...ima sve moje preporuke!

Čistoća 5 Komunikacija 5 Cena/Kvalitet 5 Lokacija 5

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: