MARTINapartman Beograd, Lamartinova, Vračar

120€
Lokacija: Vračar
Adresa: Lamartinova
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 145m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €240 €120 €120 €120 €120 €120 €100 €100 €100 €100
Cena €240 €240 €360 €480 €600 €720 €700 €800 €900 €1000
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MARTIN je luksuzan apartman u Lamartinovoj ulici na Vračaru. Ima dve spavaće sobe, od kojih svaka ima svoje kupatilo, odvojen wc, veliki dnevni boravak i terasu koja okružuje ceo apartman.

Na obodu Neimarskog parka na celom trećem spratu nove zgrade nalazi se apartman MARTIN, koji je jedan od najmodernijih i najluksuznijih apartmana u našoj ponudi. Površina od 105 metara kvadratanih dopunjena je terasom površine 40 metara kvadratnih, koja se pruža celom dužinom stana, odnosno oko njega. Pri ulasku u apartman stupa se u impozantan dnevni boravak nepravilnog oblika, sa trpezarijom i kuhinjom. Pod je obložen luksuznom keramikom (sa podnim grejanjem), a polovinu zidova čine prozori, te je stan, pored dekorativne plafonske i podne rasvete, i izuzetno lepo prirodno osvetljen. Aranžman za sedenje u dnevnom boravku su kožni dvosed, šarene fotelje i taburei, dok je trpezarija nešto svedenija, sa velikim mermernim stolom i stolicama u kombinaciji inkosa i sive kože. Kuhinja je, takođe, svedena, moderna i vanserijski opremljena (ugradni uređaji, Nespresso aparat, rashladna vitrina za vino). Dve spavaće sobe smeštene su daleko jedan od druge, na različitim krajevima apartmana MARTIN. Obe su sa bračnim krevetima, izlazom na terasu, ugradnim garderoberom i sopstvenim kupatilom (jedno je sa tuš-kabinom,a drugo sa kadom). Kod ulaznih vrata nalazi se odvojen toalet. Apartmanom dominiraju nežne i svetle boje, prvenstveno bela, sa ponekim komadom nameštaja ili detaljima u jakom kontrastu. 
Lokacija apartmana MARTIN je sam kraj Lamartinove ulice i mesto gde ona izlazi na Neimarski park. Ovaj deo Vračara daleko je poznatiji po kafeu „Alfons de Lamartin“, jednom od najpoznatijih kafića u Beogradu. Osim njega, u blizini je i Karađorđev park, kojim je potrebno prošetati desetak minuta da biste se našli skoro ispred Hrama Svetog Save, a još toliko šetnje potrebno je do Slavije. Na nešto manjoj udaljenosti je Autokomanda. Apartman MARTIN još uvek nema na raspolaganju garažno mesto, ali očekujemo da će uskoro biti dostupno. Do tada možete uživati u njegovom raskošnom enterijeru ukoliko ne dolazite svojim automobilom, jer se nalazi u zoni gde je parkiranje ograničeno na 3 sata. Dakle, ukoliko vam je potreban zaista luksuzan apartman na Vračaru, bacite pogled na apartman MARTIN, nećete se pokajati.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernatušmini-bar liftdve terasekadaPodno grejanje mašina za veškablovska TVodvojen toaletTV u spavaćoj mašina za sudovebežični internetdva kupatila

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: