BLOK apartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 14
Povrsina: 28m2, jednosoban
Parking: Ne

Apartman BLOK je savršeno mesto za dvoje. Opustite se i uživajte u prelepom ambijentu, osetite blagodeti hidromasažne kade.

Apartman BLOK je razbijač stereotipa kratkoročnog apartmanskog smeštaja u dizajnerskom, funkcionalnom i estetskom smislu. Previše lep da bi ga svrstali u sjatište za one koje je uhvatio démon de midi, a lišen nepotrebnih aparata za preduge boravke, BLOK svojim uređenjem predstavlja visoku klasu dnevnog boravka u Beogradu. Zbog svoje blizine administrativno poslovnim košnicama na Novom Beogradu, sigurno je da će steći naklonost užurbane poslovne elite koja traži mesto za istinski predah i trenutak privatnosti.
Čitav enterijer apartmana je uređen tako da odiše intimnošću i poziva na uživanje. Na njegovom centralnom delu poput nekog oltara u svetilištu nežnosti se izdiže bračni krevet impresivnih dimenzija i vrhunskog kvaliteta. Drugu funkcionalnu celinu čini prostor sa fenomenalnom mat crnom đakuzi hidromasažnom kadom koju pored futurističkog dizajna ukrašava i vešto rešenje ogledala i svetlosti. Treću celinu čini zasebno odvojeno kupatilo sa tušem. Kao šlag na torti ceo prostor obiluje adekvatnim ukrasnim detaljima. Tu je zagasito crvena oplata od dekorativnog kamena, koja se kao motiv provlači kroz ceo apartman, različiti tipovi izvora svetlosti, barska pregrada u zidu sa različitim vrstama pića i spremnim čašama, i jednostavni ali efektni detalji kojih simbolično, na svakom koraku ima po dva. BLOK je u svojoj izuzetnosti monumentalan poput imena koje nosi, ali lepota i delikatnost odgovaraju latici ruže. Prepustite se uživanju sa izabranikom ili izabranicom svog srca u apartmanu sa đakuzijem na Novom Beogradu. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • đakuzi kada
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar