RIBARapartman Beograd, Dr Ivana Ribara, Novi Beograd

48€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Dr Ivana Ribara
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €48 €42 €42 €42 €42 €42 €42 €40 €40 €40
Cena €48 €84 €126 €168 €210 €252 €294 €320 €360 €400
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

RIBAR je povoljan, jednoiposoban stan na dan na Novom Beogradu od naselja Dr Ivan Ribar. Može da primi čak četiri osobe.

Svetao, uredan, vrlo solidno opremljen i pristupačan – to su četiri epiteta koja najbolje opisuju apartman RIBAR na samom obodu Novog Beograda. Smešten na četvrtom spratu zdanja koje pripada neimarskim poduhvatima poznog socijalizma, ovaj stan na dan pruža 42 kvadrata površine, pametno izdeljenih između praktično tri funkcionalne celine: predsoblja i pripadajućeg kupatila, dnevne sobe otvorenog koncepta i nešto manje spavaće sobe.  U kupatilu je na dosta malom ali urednom prostoru, spakovan toalet i tuš koji je samo zavesom odvojen od klozeta, (što ga, ukolko niste arhitektonski puritanac, čini dosta praktičnim za održavanje), no i veš mašina, te sušač za peškire što inače nije standadna oprema pristušačnih stanova na dan.  Dnevni boravak otvorenog plana ima zaista natprosečno opremljenu kuhinju (za ovaj ali i druge cenovne rangove), te trpezariju i simpatičnu ugaonu garnituru koja se rasklapa u još jedan dupli krevet. U znatno manjoj spavaćoj sobi je francuski ležaj sa gvozdenim ramom koji zauzima sav prostor u njoj, pa mu se može i prići samo sa jedne strane. Konačno, tu je i lepa terasa koja sa spoljne strane zahvata čitavu širinu dnevne sobe i ima lep set za sedenje sa pogledom ka jednom od najprepoznatljivijih stambenih blokova Novog Beograda i obroncima Bežanijske Kose. Aranžman spavanja je inače 2+2.
Kada se svemu ovome doda dosta parking prostora ispred zgrade, koji se ne plaća, blizina Savskog Keja, pa donekle i beograskog aerodroma, jasno je da RIBAR nudi više nego solidnu vrednost za novac. Inače apartmana na ovom potezu Novog Beograda, nema tako mnogo, a kraj je snabdeven svime što je potrebno za udoban boravak: veliki Lidl supermarket je preko puta zgrade, razni vidovi prevoza (autobusi i tramvaji) imaju svoje stanice u blizini a tu je i poslovni centar (sa uglavnom zanatskim i uslužnim delatnostima. U svakom slučaju ako set tražili lep smeštaj za četvoro na Novom Beogradu, kako za kraće periode, tako i za srednjeročne i duže boravke, RIBAR samog sebe preporučuje.     

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa lift mašina za veš mašina za sudove

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: