FONTANA apartman Beograd, Otona Župančića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Otona Župančića
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 4
Povrsina: 30m2, dvosoban
Parking: Ne

FONTANA je simpatičan smeštaj za četvoro na Novom Beogradu, u blizini Hale sportova. Iako ima jedva trideset kvadrata, sadrži odvojenu spavaću sobu. Nalazi se na četvrtom spratu u zgradi bez lifta.

FONTANA je nevelik, dopadljiv i veoma povoljan stančić na dan za četiri osobe u jednom od poznatijih blokova Novog Beograda, po kojem je i dobio ime. U pitanju je dosta dobro organizovan prostor, koji na srazmerno maloj kvadraturi umešno uklapa sve životne prostorije – pa čak i fizički odvojenu spavaću sobu. Stilski i koloritima ujednačen, stan odiše dopadljivošću i toplinom, a u potpunosti je opremljen i za duže boravke. Aranžman spavanja je 2+2, što znači dvoje u spavaćoj sobi, a dvoje na rasklopivom dvosedu u dnevnoj sobi. Kraj u kome se nalazi ima svojih prednosti. Nije daleko od Instituta za majku i dete, u neposrednom komšiluku je filmofilski hram Fontana, Dunavski kej je na desetak minuta šetnje, a ima i poveliki supermarket u blizini. Nekoliko prodavnica, pekara i banaka je takođe u komšiluku, a one kojima nije do kuvanja, obradovaće i MekDonalds koji radi 24 časa – bukvalno preko puta ulice. Parking mesta ima dosta i ne naplaćuje se. Kada tome dodate cenu nižu od 9 evra po osobi, postaje jasno da ovaj simpatični stan na dan na Novom Beogradu čini dobru vrednost za vaš novac.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kada
  • Centralno grejanje
  • veš mašina
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (1)

  • avatar
    gost  (31 Januar, 2017) :

    Odlican apartmana na odlicnoj lokaciji sa slobodnim parkingom ispred zgrade. Za svaku prepuruku.

Ostavi komentar