FLIPERapartman Beograd, Dobrinjska, Strogi centar

140€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Dobrinjska
Broj soba: 3
Broj Osoba: 6
Sprat: -1
Površina: 80m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €280 €140 €140 €140 €140          
Cena €280 €280 €420 €560 €700          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

​FLIPER je stan na dan u Beogradu sa igraonicom za odrasle – ili ako baš hoćete apartman u Beogradu pikadom, fliperom, đakuzijem i mnoštvom drugih elelmenata za zabavu grupice mladih ljudi.

FLIPER je suterenski prostor od bezmalo osamdeset kvadrata izdeljen na tri tematski uređene i beskrajno originalne časti. Prva je odvojena spavaća soba. Bračni ležaj standardnih dimenzija na svetlo plavom ramu, garderober i laminat u boji svetle sonome, mogli bi pripadati bilo kom moderno uređenom apartmanu u Beogradu. Druga je dnevna soba koja se nadovezuje na ulazni hodnik. U osnovi nalik na latinično slovo „L“ ovaj prostor ima mali radni sto, sofu i funkcionalno odvojenu čajnu kuhinju sa verovatno najinventivnijim šankom za obedovanje (njegovo postolje čini veselo ofarabani bicikl). Treća prostorija, koja je ujedno i ona koja FLIPER čini stanom na dan u Beogradu sa igraonicom za odrasle je upravo to: soba zabave. Ova ogromna prostorija u sebi uspeva da smesti pikado, fliper, četiri velika lejzi-bega za uživanje ispred televizora, sofu i na kraju mali bar u jednom i heksagonalni đakuzi u drugom uglu sobe. Treba li više? Aranžman spavanja je 2+2+2, svaka prostorija ima svoj TV, a na kraju hodnika je i malo kupatilo sa tuš kabinom. 
FLIPER je uz to i ekstravagantan ambijent za okupljanje manjih grupa a do takvih prostora se namenski putuje. Međutim, u slučaju FLIPERA, to putovanje je pravo u centar Beograda. Na svega stotinjak metera od Terazija nešto manje do Beograđanke, do ovog neskadišnjeg prostora možete stići najraznorodnijim vidovima prevoza (trolejbusi autobusi i tramvaji – svi imaju stanice u radijusu od stotinjak metara). Pronalaženje parking mesta duž neke od okolnih ulica je pomalo iluzorna stvar i ograničeno na najviše dva sata, ali postoji javni parking u Masarikovoj ulici na 250 metara od apartmana ili na Zelenom Vencu (udaljen oko 500m) . Činjenica da je u suterenu, FLIPERU samo ide u prilog. Upravo mu to pruža neophodnu količinu zvučne izolovanosti i stvaranja drugačijeg ambijenta. Tako da, ako ste razmišljali o apartmanu sa pikadom, fliperom, đakuzijem i prostorom za jednu stvarno dobru žurku, FLIPER je mesto za vas.

Opremljenost apartmana:

klima uređajđakuzi kada Centralno grejanjemini-bar bežični internetfliper tušpikado

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: