SALSA apartman Beograd, Crnogorska, Centar, Savamala

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Savamala
Adresa: Crnogorska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 3
Povrsina: 27m2, jednosoban
Parking: Ne

SALSA je mali i jeftin studio apartman u centru Beograda, u delu grada poznatom kao Savamala. Prima dve osobe.

SALSA je šarmanatan renoviran studio apartman u Savamali, savršen za par. U tridesetak kvadrata prostora upakovani su trosed koji se razvlači u bračni krevet, šank sa dve barske stolice, kuhinja kakvom se moogu pohvaliti mnogi apartmani veće kvadrature i malo, ali potpuno novo i moderno, kupatilo. Kada je udobni trosed sklopljen, uz stočić i veliki televizor na zidu, prostor postaje udoban dnevni boravak. U ulaznom hodniku je orman za odlaganje garderobe i dovoljno prostora za kofere ili obuću, pa gostima ovog apartmana ništa neće nedostajati za kraći boravak.
Možda je već ispričana priča o lokaciji apartmana SALSA, ali Savamala je od davnina poznat beogradski kvart, čija popularnost raste iz godine u godinu. Bilo da je razlog boravka noćni provod u Beogradu, tranzit, klasičan turizam ili nešto drugo, Savamala je savršena pozicija za smeštaj. Skoro jednaka udaljenost od strogog centra grada, autobuske i železničke stanice, Novog Beograda, svrstava Savamalu u najtraženije lokacije kada je u pitanju apartmanski smeštaj. Kada na to dodamo podatak da je SALSA jedan od 4 apartmana u istoj zgradi, verujemo da će biti pogodna i za grupe gostiju. Cena noćenja u SALSI nije visoka, te Vam toplo preporučujemo da je rezervišete.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar