RIMapartman Beograd, Nemanjina, Centar

110€
Lokacija: Centar
Adresa: Nemanjina
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 80m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €110 €110 €110 €110 €110 €108.33 €107.14 €106.25 €105.56 €105
Cena €110 €220 €330 €440 €550 €650 €750 €850 €950 €1050
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

RIM je nesvakidašnji apartman više nego zanimljivog uređenja. Lociran u centru Beograda na samom trgu Slavija, ima terasu, dve spavaće sobe i prima četiri osobe.

Apartman RIM mnogo čime debelo odudara od proseka. Ovaj trosobni stan za kratkoročni najam od skoro 80 kvadrata krasi fantastičan enterijer i beskompomisno visok standard u svakom aspektu opremljenosti. Podeljen je na tri celine. Prvu čine predsoblje i prostorija koja služi kao dnevna, ali je daleko više nalik salonu. Ona povezuje sve ostale prostorije apartmana i već po ulasku u nju postaje jasno da se radi o svemu osim o uobičajenom stanu - Česterfild fotelja od sjajne crne kože, prostirka od antilope i otoman u gepardovoj šari svakako ne predstavljaju standard uređenja apartmana za kratak rok. Iz nje dvoje vrata sa desne strane vode u dve spavaće sobe približno istih dimenzija i umetnički sofisticiranih enterijera. Bračni kreveti gabaritnih ramova sa najfinijom posteljinom neće nikoga ostaviti ravnodušnim, dok bi se ukrasni detalji u najgorem slučaju mogli okarakterisati kao deo skupocene muzejske postavke. Kupatilo je u stilu savremenog minimalizma, a kuhinja sa pripadajućim trpezarijskim prostorom ima sve atribute dobrog ukusa i savremenog, funkcionalnog dizajna. Osim dodatnog toaleta koji je zgodno izolovan pored ulaza u trpezariju, iza vrata belog plakara u istoj se krije kompletan vešeraj 21 veka (veš mašina i mašina za sušenje veša). Mala terasa koja gleda na unutrašnje dvorište zgrade samo je još jedan intersantan dodatak priče o apartmanu RIM o kojoj bi se mogli ispisati tomovi. Mada je za ovakakv ambijent pomalo vulgarno to i nabrajati, da kvalitet i gostoprimstvo koje pruža nisu patvoreni, potvrđuje i mediteranska zakuska u frižideru, koja čeka svakog gosta bez obzira na dužinu boravka.
Ovog estestkog kolosa prati i odlična, veoma centralna lokacija. Praktično na Trgu Slavija, u ulici koja je postala sinonim za vladalačko  jezgro države, apartman RIM u Beogradu je povoljno pozicioniran za različite vrste poseta. Ruku na srce, njegovi najizgledniji klijenti su korporativni, odnosno oni čije visoke estetske kriterijume prate i jednako visoki budžeti. No, zauzvrat dobijaju esenciju besprekornog i kosmopolitski nadahnutog. Stoga, ukoliko ste spremni za aristokratsko uživanje, sofisticiranost i visoku kulturu življenja tokom svog boravka u Beogradu, svi vaši putevi vode u apartman RIM.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernabežični internetaparat za kafu kabinet za prvu pomoć liftmašina za sušenje vešaelektrični radijatorikozmetika za kupanje toster mašina za vešterasatušbade-mantili daska za peglanje mašina za sudovekablovska TVodvojen toaletposluženje za goste kućna hemija

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: