SAŠAapartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd, Belvil

55€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 6
Površina: 35m2, jednosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55 €55
Cena €55 €110 €165 €220 €275 €330 €385 €440 €495 €550
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SAŠA je fenomenalan, potpuno nov apartman u novoj zgradi, u naselju "Savada", u blizini poznatijeg novobeogradskog naselja "Belvil" i takođe novog naselja "A Blok". Ovaj lepo osunčani i perfektno uređeni studio sa obeleženim parking mestom ispred zgrade vrlo udobno smešta tri osobe.

U 35 kvadratnih metara površine studija SAŠA upakovano je sve što vam je potrebno za udoban boravak. Pored ogromnih prozora, koji su više nego dovoljan izvor dnevne svetlosti, smešten je bračni krevet sa uzglavljem. Središnji deo apartmana namenjen je dnevnom boravku. Tu se nalaze dvosed sa stočićem i stolicom od eko kože, a na naspramnom zidu je komoda sa televizorom prosečne veličine. Dvosed je i mesto za spavanje trećeg potencijalnog gosta ovog studija. Kuhinja je  opremljena ugradnom pločom, kombinovanim frižiderom, ali i rernom, tako da se u njoj komotno mogu pripremati i zahtevniji obroci. Od ostatka studija vizuelno je odvojena niskim pultom sa dve stolice. Kupatilo je standardne veličine za apartmane u ovom naselju, a u svom sastavu ima mašinu za veš. Dizajn enterijera je veoma prijatan, pored spuštenog plafona sa rasvetom, skoro čitav jedan zid obložen je fenomenalnim tapetama koje imitiraju zid stare drvene kolibe.
Savada je jedan od najnovijih stambenih kompleksa u Beogradu, a apartmani u Savadi su među najboljim izborima za kratkoročni smeštaj na Novom beogradu. Kao i susedni Belvil i Blok A, projektovan je tako da odgovara svim potrebama savremenog života. Kako je jedan blok zgrada još uvek u izgradnji, stanovnici Savade sve sadržaje mogu pronaći u naseljima koja su udaljena svega par minuta peške. Gosti apartmana SAŠA svoj automobil mogu parkirati na obeleženom mestu ispred zgrade, koje je obezbeđeno metalnim "čuvarem parkinga" na daljinsko upravljanje. U slučaju da odlučite da ne koristite kola prilikom posete našem gradu - nećete napraviti grešku: samo naselje je gradskim prevozom odlično povezano sa svim delovima grada. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVPristup za invalide liftbežični internet Centralno grejanjeparking mašina za veškada

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
22 Januar, 2019

Odličan apartman, sve pohvale!

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: