ŠESTICAapartman Beograd, Đorđa Stanojevića,

60€ P
Lokacija:
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: rezervisano mesto na otvorenom parkingu
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €59 €58.33 €57.86 €57.5 €57.22 €57
Cena €60 €120 €180 €240 €295 €350 €405 €460 €515 €570
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ŠESTICA je lepo uređen i standarno opremljen dvosoban apartman u Belvilu sa terasom i parking mestom. Udobno smešta do 4 odrasle osobe.

Sa svojih 45 kvadrata površine koje značajno uvećavaju visoki belvilski plafoni, apartman ŠESTICA je prostran i svetao stan na dan u Belvilu adekvatno opremljen za kraće, srednjeročne i duže boravke u Beogradu.  Praktično sa vrata ulazite u glavnu prostoriju apartmana –dnevnu koja je razdvojena na trpezarijski i deo za sedenje (sivo bela ugaona garnitura koja se rasklapa). Iz sobe se pružaju dva mala hodnika: jedan  vodi u kupatilo, dok drugi ima odvojene prilaze spavaćoj sobi i kuhinji. U spavaćoj sobi postoji manji ugradni garderober, kuhinja mu je potpuno opremljena , a ima i ostavu (vešeraj) u kojoj su veš mašina,  bojler i frižider) u koju se može odložiti prtljag. Aranžman spavanja je 2+2.
Belvil važi za jedno od najboljih mesta za život kako na Novom Beogradu, tako i u celom Beogradu. Razlozi za to su brojni: profesionalno održavanje, mnoštvo komercijalnih i zabavnih sadržaja i blizina bitnih gradskih saobraćanica koje obezbeđuju dobru povezanost sa ostalim delovima grada. Posebnu pogodnost predstvlja i blizina Savskog keja (i njegovog niza splavova) a samim tim i Ade Ciganlije – mesta koje Beograd čini podnošljivim kada počnu letnje vreline. Ukratko ako želite stan na dan za četiri osobe u Belvilu sa parkingom, nema razloga da ne uzmete ŠESTICU u razmatranje. 

Opremljenost apartmana:

liftkablovska TVPristup za invalide Centralno grejanjebežični internet mašina za vešparking mašina za sudovetuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: