Parking

KOPERNIK apartman Beograd, Bulevar Oslobođenja, Voždovac

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Voždovac
Adresa: Bulevar Oslobođenja
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 35m2, jednosoban
Parking: na upit

KOPERNIK je klasično uređen smeštaj blizu klinike Bel Medik. Prima 3 osobe.

KOPERNIK je jedan od nekolicine smeštajnih jedinica u okviru većeg smeštajnog objekta – kuće- na Bulevaru Oslobođenja. U pitanju je priliično jednostavno, ali i praktično  opremljen smeštaj koji ima skoro sve funkcionalne celine jednog stana: predsoblje, kuhinju sa trpezarijom i spavaću sobu. Dnevna praktično ne postoji, mada u kuhinji postoji klik klak kauč koji služi i kao pomoćni ležaj, a TV prijemnik je u spavaćij sobi. Iz spavaće sobe se može izaći i na terasu koja gleda na aleju prometnog bulevara oslobođenja. Mesta za odlaganje stvari ima dovoljno, a sveukupan ambijent iako pomalo spartanski ipak deluje korektno i uredno.
KOPERNIKOVA najveća prednost je lokacija. Jedan je od retkih smeštaja povoljno pozicioniranih u odnosu na nekolicinu privatnih klinika na Bulevaru Oslobođenjenja (Klinka Miloš, Bel Medik opšta bolnica, Klinika Papić ), ali i u odnosu na Vojno-Medicinsku Akademiju. Osim toga, postoji i mogućnost parkinga koji je dostupan na upit, pa ako vam je ovakava vrsta smeštaja potrebna uzmite KOPERNIK u razmatranje. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • kada
  • terasa
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar