ETNAapartman Beograd, Španskih boraca, Novi Beograd, Arena

45€
Lokacija: Novi Beograd, Arena
Adresa: Španskih boraca
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 0
Površina: 35m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45
Cena €45 €90 €135 €180 €225 €270 €315 €360 €405 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ETNA je mali i veoma lepo organizovan apartman za četvoro, sa zasebnom spavaćom sobom, lociran na Novom Beogradu, na visokom prizemlju novije zgrade u blizini Arene.

Ovaj simpatično uređen apartman na dan kod Arene za četiri osobe ima sve što je potrebno za komforan kraći boravak. Ima odvojeno kupatilo sa kadom, malu i dopadljivu spavaću sobu i dnevni boravak otvorenog koncepta u kome graničnik između male i potpuno opremljene kuhinje u jednom nizu i dnevnog dela za sedenje čini trpezarijski sto sa tri prikladne stolice. Aranžman spavanja je 2+2, odnosno dvoje na ugaonoj garnituri koja se rasklapa, a drugo dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj sobi. Enterijer dodatno ulepšavaju spušteni plafoni i lepa kombinacija boja i osvetljenja. 
ETNA je jedan od nekolicine apartmana na dan kod Arene, i namenjen je upravo onima koji traže smeštaj na ovoj lokaciji. Za one kojima je ona nepoznanica, vredi predočiti neke od brojnih prednosti. Osim Arene, u komšiluku se nalazi i grčko-kiparski tržni centar sa mnoštvom interesantnih lokala, restorana uslužnih delatnosti koje bi vam mogle zatrebati tokom boravka, a blizu je i hipermarket Super Vero. Apartman je idealan za one koji dolaze kolima, kako zbog blizine autoputa tako i zbog besplatnog parkinga unutar samog bloka zgrada i duž ulice.  Stoga ako tražite apartman na dan kod Arene za četiri osobe, onda ETNU vredi uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređaj Centralno grejanje kablovska TV bežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
06 Decembar, 2018

The enterier was very nice and cozy. The location is close to the Belgrade arena and a very nice pizza restaurant. Staff was very cooperative and polite. The blinds in the bedroom were not working.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: