NJEGOŠ apartman Beograd, Njegoševa, Centar, Slavija

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Njegoševa
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 40m2, dvosoban
Parking: Ne

NJEGOŠ je renoviran apartman sa odvojenom spavaćom sobom, u prizemlju zgrade u blizini Slavije. Može da primi četiri odrasle osobe.

Radi se o pomalo spartanski opremljenom i relativno funkcionalnom prostoru od četrdesetak kvadrata u kojima se nalaze tri odvojene prostorije i predsoblje. Spavaća soba ima veliki bračni krevet, komodu, raf za odeću i jedini TV uređaj u stanu. Dnevnom sobom zapravo dominira čajna kuhinja i trpezarija, a na raspolaganju je i futon koji može postati dodatni ležaj za dvoje. Kupatilo je sasvim korektno, sa kadom. Veoma blizu Slavije a relativno blizu Bulevara Kralja Aleksandra, može se reći da imate dosta dobru, centralnu lokaciju. Sadržaja u okruženju ima, a za svega petnaestak minuta lagane šetnje ćete se naći u najstrožem centru grada. Cena, pomalo nepopularno, zavisi od broja gostiju, ali je uvećanje neznatno. Parking je moguć duž ulice ili u garaži hotela Slavija (po ceni od 11 evra na dan).

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kada
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar