SLIKAapartman Beograd, Čuburska, Vračar

54€
Lokacija: Vračar
Adresa: Čuburska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 4
Površina: 52m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €51.25 €51.11 €50
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €410 €460 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SLIKA je vrhunski apartman u novoj zgradi, lociran na Čuburi, nedaleko od Slavije. Fenomenalan enterijer, dvorišna orijentacija i promotivna cena čine ga lepim, tihim i pristupačnim.

SLIKA je prelep dvosoban apartman na Čuburi, poznatom delu Vračara. Nalazi se na četvrtom spratu novije zgrade sa liftom i u pedeset i nešto kvadrata pruža vrhunski estetski ugođaj i vanserijski dobar smeštaj.
Glavna prostorija, u koju Vas vode ulazna vrata apartmana, spaja predsoblje, kuhinju i dnevni boravak u jednu izuzetno skladnu celinu. Kupatilo je lepo i funkcionalno i u sebi sadrži i veš mašinu. U spavaćoj sobi je veliki bračni ležaj i ugradni garderober sa klizećim vratima koja pružaju odraz celom svojom površinom. Tu je i mala, dvorišno orijentisana terasa na koju se može ući i iz dnevne sobe.Osim tišine koja preovladava u apartmanu i koju slike ne mogu preneti, za sve ostalo preporučujemo da pogledate ili video ili fotografije apartmana. SLIKA i sama govori više od hiljadu reči.
Kraj u kome se nalazi je vrlo specifičan i prijatan. Male jednosmerne čuburske ulice, sa mnoštvom prizemnih zgrada od kojih jedan deo datira iz pretprošlog veka, kriju interesantne radnje i ugostiteljske objekte. U blizini, kod Čuburskog Parka nalazi se i nekoliko renomiranih klubova kao I dosta agencija koje organizuju lokalne obilaske. Stanice različitih vidova gradskog prevoza (trolejbusa i autobusa) su na par minuta hoda – a bilo koja od linija (22,29, 26 24) dovešće Vas do uskog centra grada za tren oka. Za one koji dolaze kolima, paking je moguć duž ulice i plaća se – u pitanju je Zona 3.
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovetuš liftterasaTV u spavaćoj Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: