VULKAN apartman Beograd, Sremska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 58€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Sremska
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 52m2, jednosoban
Parking: Ne

VULKAN je moderan studio apartman otvorenog koncepta, sa delimično odvojenom spavaćom sobom. Nalazi se svega dvadeset metara od Knez Mihailove ulice.

U pitanju je izuzetno prostran, moderan i impresivno uređen stan na dan u strogom centru grada sa svim pogodnostima za kraći boravak u Beogradu. Praktično, čini ga velika prostorija geometrijski pravilnog oblika u koju su smeštene sve funkcionalne jedinice koje bi stan trebalo da ima: dnevna soba sa pripadajućom trpezarijom, lepa kuhinja sa pultom za doručak i spavaća soba koja je delimično odvojena pregradnim zidom sa fenomenalnom završnom obradom. Jednostavno i lepo uređeno kupatilo dolazi sa tuš kabinom, dok je za odlaganje stvari predviđen kombinovani garderober koji je vešto kamufliran u uglu odmah pored ulaza. Aranžman spavanja je 2+2. Inače, apartman je čitavom spoljnom stranom ostakljen sa redom zavesa i draperija, što pojačava osećaj prostranstva, a enterijer je minimalistički, moderan i u smelim kombinacijama boja.
VULKAN je u najstrožem centru Beograda, na samom ulazu u glavnu gradsku promenadu – Knez Mihailovu ulicu. U nepreglednom nizu pogodnosti koje ova lokacija sa sobom nosi, vredi izdvojiti izvrsnu pozicioniranst za gradski odmor, mnoštvo lokala i uslužnih delatnosti koje rade 24 časa i odličnu vezu sa drugim delovima grada. Ukratko ako želite moderan stan na dan za četiri osobe u strogom centru grada, VULKAN je pravi izbor.    

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • mašina za sudove

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar