TELEGRAFapartman Beograd, Novopazarska, Centar, Vračar

54€
Lokacija: Centar, Vračar
Adresa: Novopazarska
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 60m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €55 €55 €55 €54 €53.33 €52.86 €51.25 €51.11 €50
Cena €55 €110 €165 €220 €270 €320 €370 €410 €460 €500
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TELEGRAF je šaren i svetao, nepušački, trosoban stan na dan na Vračaru. Njegov dopadljivi enterijer može da primi 4 osobe.

Sa svojih šezdeset kvdarata prostora, dve spavaće sobe i skromnim ali dopadljivim uređenjem, TELEGRAF je osveženje u ponudi BeoApartmana za smeštaj do četiri osobe. Upakovan na prvom spratu zgrade nedaleko od Kalenić pijace, ovaj trosobni, i po osnovnoj arhitekturi, salonski stan ima sve što je potrebno za ugodan boravak četiri osobe, i to različitih uzrasta. Čine ga dugačko predsoblje u čiju je nišu ugnežđena čajna kuhinja, veliki prohodni, dnevni boravak na čijim su stranama sa jedne veća, a sa druge manja spavaća soba i konačno, kupatilo. Enterijer je šarenolik – zagasito smeđi pod sa šarenim prostirkama i tepisima je u lepoj kombinacaiji sa tamno žutim (a na pojednim mestima i crvenim) zidovima, te prozirnim crvenim zavesama daju prostoru pomalo retro šmek, nameštaj kombinuje novo i staro. Ukrasnih detalji ali i upotrebni predmeti svemu daju i neku ličnu notu - no tu su i nenametljiva obaveštenja za goste (poput onog za zabranjeno pušenje i molbe da se u wc šolju baca samo toalet papir) koja taj osećaj neutrališu. Aranžman spavanja stanu daje fleksibilnost koja nažalost fali mnogima u našoj ponudi (1+1+2), a slična stvar se može donekle reći i za kupatilo koje ima i kadu i tuš – istina i jedno i drugo bez zavese. Opremljenost ga čini pogodnim i za duže boravke.
TELEGRAF je na Vračaru, u blizini Čuburskog Parka, Kalenić Pijace i mnogih drugih znamenitosti ovog dela grada. Ugnežđen u manju jednosmernu ulicu pošteđen je od buke koja neminovno vlada na obližnjoj prometnoj saobraćajnici, ulici Maksima Gorkog, a crpi od njenih prednosti (mnoštvo linija gradskog prevoza koje se prepliću u blizini i vode u najkraćem mogućem roku kako do turističkog jezgra tako i do mnogih drugih delova grada. Parking duž ulice je ograničen na svega tri sata i dosta tražen, tako da apartman ne bismo preporučivali onima koji dolaze kolima. U pitanju je jedan od retkih NEPUŠAČKIH apartmana, pa ovo treba uzeti u obzir prilikom bukiranja. Konačno, cena varira u odnosu na broj gostiju, ali i dalje u granicama prihvatljivog za stan na dan ovakve strukture i lokacije.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sušenje vešakada Centralno grejanjekablovska TVZabranjeno pušenje mašina za vešbežični internetTV u spavaćoj mikrotalasna rernatuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: