JAVAapartman Beograd, Strahinjića Bana, Strogi centar

60€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Strahinjića Bana
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 30m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €60          
Cena €60 €120 €180 €240 €300          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

JAVA je mali, ali odlično spakovan apartman za četvoro, sa odvojenom spavaćom sobom u strogom centru Beograda. Nalazi se na spoju Skadarlije i ulice Strahinjića Bana, pa ga pozicija čini idealnim izborom za ljude koji u Beograd dolaze zbog zabave.

Na relativno maloj površini JAVE dobijate dosta dobro organizovanog životnog prostora. Jedan od načina na koji je to postignuto su klizna vrata koja odvajaju spavaću sobu od ostatka apartmana (koja pritom mogu poslužiti kao ogledalo) i izuzetno male dimenzije čajne kuhinje. Apartman je minimalistički, ali veoma funkcionalno opremljen, a glavni elementi su dobrog kvaliteta – to posebno važi za veliku ugaonu garnituru u dnevnom boravku (koja se rasklapa u dodatni ležaj za dvoje). 
Apartman se nalazi u kraju koji je dugo nosio titulu najboljeg mesta za noćni provod, ali ga prate i druge pogodnosti života u strogom centru Beograda. Osim mnoštva prodavnica restorana pa čak i Bajlonijeve pijace, blizu je mnogih tačaka u gradu koje inače privlače posetioce Beograda (Knez Mihajlova, Kalemegdan). Parking je moguć na ulici (Zona 3) ili na privatnom parkingu u Cetinjskoj ulici, koji je na 5 minuta lagane šetnje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet Centralno grejanjetuš mašina za vešfrancuski balkon kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: