Parking

ZENIT apartman Beograd, Džordža Vašingtona, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Džordža Vašingtona
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 3
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Da

ZENIT je izuzetno uredan apartman u potkrovlju trospratnice bez lifta, lociran u centru Beograda, stotinak metara od Skadarlije. Predstavlja savršen kutak za dvoje.

Ako tražite tih i romantičan apartman za dvoje u centru Beograda, ZENIT je gotovo savršen. U potkrovlju trospratnice, prostor od tridesetak kvadrata je simetrično raspoređen između spavaće sobe, kupatila i dnevnog boravka otvorenog koncepta – uređenim jednostavno ali sa jako puno šarma. Sve je prilagođeno dvoma koji traže utočište za prijatan kratkoročni boravak u Beogradu. Apartman je na svega par minuta od Skadarlije i sedam od Trga republike. Na svega nekoliko desetina metara je jedno od važnijih saobraćajnih čvorišta u Beogradu i stanica mnogih vidova gradskog prevoza tako da je povezanost sa gotovo svim delovima grada jako dobra. Cena apartmana je i jedan od odraza te lokacije kao i kvaliteta koji je u njemu primetan. Parking je moguć uz doplatu od 5 eura u obližnjoj garaži.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • kablovska TV
  • bežični internet
  • električni radijatori

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar