Parking

TANJUG apartman Beograd, Zmaj Jovina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 43€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Zmaj Jovina
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 40m2, jednosoban
Parking: garaža 5 eur/dan

TANJUG je prostran studio apartman u strogom centru Beograda, u pešačkoj zoni, tridesetak koraka od Knez Mihajlove ulice. Pogodan je za dvoje, može ugostiti i treću osobu.

U osnovi jedan uzan pravougaonik, apartman Tanjug u Beogradu predstavlja izbor onih koji žele da budu nadomak najpoznatije pešačke zone u Beogradu - Knez Mihailove ulice. Struktura i enterijer u potpunosti ispunjavaju standarde kvalitetnog smeštaja u Beogradu. Pored kupatila koje je zasebno, u jedinoj preostaloj, prilično dugačkoj prostoriji se nalaze funkcionalno odeljena kuhinja, trpezarija, dnevna soba i spavaća soba (upravo tim redosledom). Spavaću sobu je od dnevnog boravka moguće pregraditi zastorom, čime se dobija na privatnosti ukoliko se pridruži i treća osoba. Cinober klub stolice, kožni trosed i dvosed  boje mahagonija u kombinaciji sa crno-smeđim pločicama su neki od neobičnih detalja koji krase ovaj apartman.
Samo okruženje je izvanredno za turiste i one koji planiraju „gradski odmor“. Mnogo značajnih kulturnih institucija (galerija Akademije Nauka, Narodno pozorište i muzej, Zepterov Muzej, Kalemegdan)  kao i jedna od glavnih šoping zona nalaze se u neposrednom komšiluku. Prijatan boravak i tišinu uprkos veoma centralnoj lokaciji Vam garantuje i odsustvo motornih vozila u krugu od stotinak metara. Parking je obezbeđen u obližnjoj garaži (Obilićev Venac) uz doplatu od 5 eur po danu. Sve u svemu, ukoliko cena nije presudan faktor, a lokacija jeste TANJUG je apartman u Beogradu koji bi svakako trebalo uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • garaža
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar