TANJUGapartman Beograd, Zmaj Jovina, Strogi centar

43€ P
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Zmaj Jovina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 40m2, jednosoban
Parking: garaža 5 eur/dan
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €43.75 €43 €42.5 €42.14 €41.88 €41.67 €41
Cena €45 €90 €135 €175 €215 €255 €295 €335 €375 €410
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TANJUG je prostran studio apartman u strogom centru Beograda, u pešačkoj zoni, tridesetak koraka od Knez Mihajlove ulice. Pogodan je za dvoje, može ugostiti i treću osobu.

U osnovi jedan uzan pravougaonik, apartman Tanjug u Beogradu predstavlja izbor onih koji žele da budu nadomak najpoznatije pešačke zone u Beogradu - Knez Mihailove ulice. Struktura i enterijer u potpunosti ispunjavaju standarde kvalitetnog smeštaja u Beogradu. Pored kupatila koje je zasebno, u jedinoj preostaloj, prilično dugačkoj prostoriji se nalaze funkcionalno odeljena kuhinja, trpezarija, dnevna soba i spavaća soba (upravo tim redosledom). Spavaću sobu je od dnevnog boravka moguće pregraditi zastorom, čime se dobija na privatnosti ukoliko se pridruži i treća osoba. Cinober klub stolice, kožni trosed i dvosed  boje mahagonija u kombinaciji sa crno-smeđim pločicama su neki od neobičnih detalja koji krase ovaj apartman.
Samo okruženje je izvanredno za turiste i one koji planiraju „gradski odmor“. Mnogo značajnih kulturnih institucija (galerija Akademije Nauka, Narodno pozorište i muzej, Zepterov Muzej, Kalemegdan)  kao i jedna od glavnih šoping zona nalaze se u neposrednom komšiluku. Prijatan boravak i tišinu uprkos veoma centralnoj lokaciji Vam garantuje i odsustvo motornih vozila u krugu od stotinak metara. Parking je obezbeđen u obližnjoj garaži (Obilićev Venac) uz doplatu od 5 eur po danu. Sve u svemu, ukoliko cena nije presudan faktor, a lokacija jeste TANJUG je apartman u Beogradu koji bi svakako trebalo uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajgaraža Centralno grejanjetuš kablovska TV bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: