PRIZMA apartman Beograd, Resavska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 30€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Resavska
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 28m2, jednosoban
Parking: Ne

PRIZMA je vrlo povoljan studio-apartman za tri osobe, lociran u strogom centru Beograda, u blizini crkve Svetog Marka.

PRIZMA je pristupačan stan na dan u Resavskoj ulici u strogom centru Beogarda, koji je ujedno i jedno od jeftinjih prenoćišta u za tri osobe. U pitanju garsonjera sa sa odvojenim kupatilom i čajnom kuhinjom. Glavna, dnevna soba ima trosed koji postaje ležaj za treću osobu, bračni ležaj praktično upakovan u nišu i izuzetno zgodan trpezarijski prostor. U njemu je samo površinska ploča od stola pričvršćena u zid, čime se štedi prostor, a istovremeno dobija više prostora za noge. Enterijer je minimalistički, ali skladno opremljen dok prostora za odlaganje stvari ima više nego dovoljno zahvaljujući garderoberu u predsoblju i plakaru koji se nalazi iza drugih vrata u dnevnoj sobi. 
PRIZMA je na odličnoj lokaciji ukoliko tražite smeštaj u strogom centru Beograda. Na svega par minuta hoda od Tašmajdanskog Parka i Skupštine može pogodovati zbilja različitim grupama posetilaca. Dobar je kao baza za poslovne i admninistrativne posete Beogradu ali i kao prenoćište za one na gradskom odmoru. Inače nalazi se u istoj ulici kao i klinički centar Srbije, međutim ne treba zanemariti činjenicu da je ulica dugačka skoro kilometar i po. U kraju ćete naći zaista sve što vam može zatrebati tokom boravka (kafići restorani, prodavnice koje rade 24 časa) a poseban kuriozitet predstavlja i jedan od najstarijih poslastičarnica u gardu Pelivan, koja je na stotinjak metara od apartmana. Parking je duž same ulice i u okolnim ograničen na dva sata, a najbliže garaže se udaljene nekih sedam minuta hoda (uz doplatnu cenu od skoro 20 eura na da). Stanica tramvaja je maltene ispred zgrade dok do autobuske imate ugrubo pedesetak koraka. Sve u svemu, ukoliko tražite pristupačan stan na dan u Resavskoj ulici, PRIZMA je odličan izbor.

Opremljenost apartmana:

  • kablovska TV
  • bežični internet
  • električni radijatori
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar