ARHITEKT apartman Beograd, Obilićev venac, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 47€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Obilićev venac
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 28m2, jednosoban
Parking: Ne

ARHITEKT je neobično dizajniran i veoma svetao studio apartman za dvoje u strogom centru Beograda, nadomak Knez Mihailove.

Ušuškan na drugom spratu zgrade u jednom od najlepših delova Beograda, ARHITEKT na svojoj relativno skromnoj kvadraturi pakuje veoma savremeno uređen i umnogome skupocen enterijer.  Čini ga jedna velika prostorija pravougaone osnove koja je duž zamišljenih uzdužnih i poprečnih osa podeljena na sve funkcionalne celine koje bi jedan stan trebalo da ima. Sam koncept je primenjen u mnogim studio apartmanima, no u ARHITEKTI je reper podignut za lestvicu više. Osim impozantnog mobilnog graničnika (police) između dnevnog i spavaćeg prostora (nalik na moderan ram za slike, njegovo izuzetno lepo i savremeno dizajnirano kupatilo dolazi sa zidovima od stakla (!). Za one kojima je ovaj liberalni arhitektonski trend pomalo bizaran, svakako postoji i draperija koja ih može u potpunosti pokriti. Nameštaj je natprosečnog kvaliteta i estetski veoma prijemčiv: od koloritima uparenog franscuskog ležaja sa tapaciranim uzglavljem i sofe do velikih tamno smeđih ormara jednostavne forme i pregrada sa refleksivnim površinama (koje se podižu i spuštaju pritiskom na dugme) koji „banalnije“ stvari (poput veš mašine i čajne kuhinje) kriju od pogleda. Dnevnu svetlost koja obilato dolazi u stan možete dopuniti zaista raznovrsnim izborom svetala unutar apartmana, a sveukupno se zaista možete prpeusti uživanju u ovom ušuškanom i istovreneo otmenom ambijentu. APartman je predviđen za par, iako, ukoliko se javi potreba, u njemu može spavati i treća osoba (pošto se sofa razvlači u dodatni ležaj).
Lokacija apartmana ARHITEKT je prestižna koliko i njegov enterijer. Smešten je u turistički najatraktivnijem delu grada, u pešačkoj zoni prestonice i glavnoj centralnoj promenadi. Osim što je savršeno pozicioniran za gradski odnmor, može biti i nteresantna varijanta smeštaja za duže boravke. Osmospratna javna garaža Oblićev Venac je preko puta ulaza, što će svakako obradovati one koji dolaze kolima, a dnevna parking karta iznosi otprilike 13 evra. Kraj u kome je živi 24 časa tako da malo toga može da vam zafali tokom boravka a da ga ne možete naćiu bilo koje doba dana ili noći. Sve u svemu, ukoliko ste želeli luksuzan studio u strogom centru Beograda, ARHITEKT to definitivno jeste.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar