KAPITENapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 10
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: mesto u garaži
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KAPITEN je standardan apartman u Belvilu, sa spavaćom sobom, terasom i parking mestom u zajedničkoj garaži. Prima četvoro.

Ugnežđen na desetom spratu jednog od četrnaest belvilskih solitera, KAPITEN je još jedan moderni salonac u jednom od najboljih naselja u Beogradu, sa odvojenom spavaćom sobom, terasom i parking mestom u garaži. Kupatilo u KAPITENU ima kadu, kuhinja je u potpunosti opremljena, a vesela kombinacija boja ga čini izuzetno prijatnim za boravak. Aranžman spavanja je 2+2, odnosno dvoje na uganoj garnituri koja se rasklapa u dnevnoj sobi, a drugo dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj. 
Uprkos novim modernijim naseljima koja niču u komšiluku, Belvil je i dalje prvi izbor korporativnog smeštaja u Beogradu i zasigurno jedan od tri prva izbora za kratkoročni smeštaj na Novom Beogradu. Samo naselje ima mnoštvo sadržaja (koji uključuju i čitav šoping mol - Delta Siti), a izvrsno je pozicionirano u odnosu na glavne gradske saobraćajnice, autoput i u krajnjem savski kej koji nudi svoju plejadu zanimljivih mesta za izlazak. Uz KAPITEN dobijate i parking mesto u podzemnoj garaži zgrade, pa ukoliko tražite apartman u Belvilu, nema razloga da ga ne uzmete u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mikrotalasna rernaPristup za invalide

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: