JASTUK apartman Beograd, Čubrina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čubrina
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 3
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

Apartman JASTUK nalazi se u prelepom, mirnom kvartu, u samom srcu Beograda, stotinak koraka od Knez Mihajlove ulice. U pitanju je moderan studio apartman za dvoje, sa francuskim balkonom.

JASTUK je izuzetno lep i tih apartman u centru Beograda. Ušuškan u dvorište jednog od najprestižnijih stambenih kvartova, predstavlja savršeno mesto za mlad zaljubljen par. Organizovan kao polupregrađeni studio apartman, na njegovoj skromnoj površini vladaju odličan savremen dizajn enterijera i sve moguće funkcionalnosti. Sastoji se od predsoblja, kupatila, kuhinje sa trpezarijskim prostorom i spavaće sobe, a ima i mali francuski balkon koji gleda na dvorište zgarde koje je okrenuto ka ulici. Za JASTUK zaista važi da je prostor uređen sa dobrim ukusom i na maksimalno praktičan način. Pored kombinovanog regala u spavaćoj sobi sa dosta prostora za odlaganje stvari, u trpezarijsko-kuhinjskom prostoru je i veš mašina, što ga čini pogodnim za produžene boravke. Pritom, u njemu se sigurno nećete osećati skučeno.
Lokacija je zaista izvanredna za sve one koji su došli na tzv. “gradski odmor”. Knez Mihajlova sa svojom plejadom galerija je u bliskom komšiluku, do Narodnog Muzeja i Narodnog pozorišta trebaće Vam manje od 10 minuta lagane šetnje kroz jedan od najlepših krajeva Beograda. Isto važi i za Kalemegdan. Osim toga, i klubska scena Beograda gravitira ka ovom delu grada, pa ako se odlučite za JASTUK niste daleko ni od kvalitetnog noćnog provoda. Za one koji dolaze kolima, parkiranje je moguće u obližnjoj višespratnoj garaži Obilićev Venac. Oni koji jednom polože glavu na jastuk u JASTUKU, sigurno će mu se ponovo vratiti.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • električni radijatori
  • veš mašina
  • tuš
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar