JELENAapartman Beograd, Topličin venac, Strogi centar

65€ P
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Topličin venac
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 60m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €61.67 €62.5 €63 €63.33 €63.57 €63.75 €63.89 €64
Cena €65 €130 €185 €250 €315 €380 €445 €510 €575 €640
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

Vrhunski apartman zanimljivog enterijera u najstrožem centru Beograda, sa mogućnošću korišćenja garaže (uz doplatu). Moguća je i varijanta noćenja sa doručkom ili punog pansiona.

JELENA spada u sam vrh ponude kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Praktično organizovan u tri nivoa, svaki nivo ponaosob predstavlja funkcionalnu celinu za sebe. Sa vrata se ulazi direktno u lepo organizovan i moderno opremljen kuhinjsko-trpezarijski prostor. Trpezarijski sto ima stolice za 4 osobe dok je u kuhinji osim grejne površine gostima na raspolaganju i električni čajnik, toster i mikrotalasna pećnica. Na istom nivou se nalazi i lepo prostrano kupatilo sa izvanrednom staklenom tuš kabinom i mašinom za pranje i sušenje veša. Drugi nivo zauzima veoma jednostavno i iznenađujuće efektno opremljena dnevna soba. Sa ugaonom garniturom na rasklapanje i dvosedom sa pripadajućim taburetima, lepim ugradnim belim regalom, umirujućom paletom boja nameštaja i prozorom koji gleda direktno u krošnju drveta, ovaj prostor je vanserijski prijatan za boravak. Treću celinu čini spavaća soba koja se nalazi na zastakljenoj galeriji - što je i unikat u ponudi. Svetli tonovi, savremen dizajn svedenih formi i interesantna kombinacija materijala čine da ovaj apartman u najstrožem centru Beograda predstavlja krem ponude. Iako bi u njemu moglo da boravi 6 osoba zbog komfora je ograničen na četiri. Zbog velikih staklenih površina, koje između ostalih imaju i ulogu zaštitne ograde na stepeništu, nije preporučljiv za boravak parova sa malom decom, ali je pravi mali raj za korporativne klijente ili grupu mladih prijatelja. Iako u zoni najstarijeg gradskog jezgra, moguće je uz nadoknadu od 15 evra na dan koristiti i garažu u susednoj ulici koja ima 24 časovni fizički nadzor. Osim toga, u prizemlju se nalazi restoran iz koga je moguće poručiti hranu koja se donosi direktno u apartman. 
Pozicija apartmana je vrhunska - do Knez Mihajlove je potrebno 2 minuta hoda, a do Kalemegdana 4. Nekoliko renomiranih kafića i restorana je u neposrednom komšiluku, a čak dva supermarketa su udaljena svega tridesetak metara od ulaza u zgradu. Zeleni venac, saobraćajno čvorište, udaljeno je dvestotinak metara tako da ste dobro povezani sa bukvalno svim delovima grada. Tako da: ukoliko tražite moderan apartman sa garažom za četiri osobe u jednom od najlepših delova centra Beograda, JELENA je pravi izbor za vas.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernatuš Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet mašina za sudoveparking

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: