UŠĆEapartman Beograd, Bul. Mihajla Pupina, Novi Beograd, Ušće

45€
Lokacija: Novi Beograd, Ušće
Adresa: Bul. Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 2
Sprat: 0
Površina: 38m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €44 €44 €44 €44 €43 €43 €43
Cena €45 €90 €135 €176 €220 €264 €308 €344 €387 €430
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

UŠĆE je dvosoban stan na dan u blizini tržnog centra Ušće. Solidne kvadrature i opremljenosti, udobno je mesto za boravak do tri osobe.

Apartman UŠĆE je dopadljiv dvosoban stan sa svim preimućstvima za udoban kraći smeštaj na Novom Beogradu. Čine ga veoma skromno kupatilo (sa tuš kadom), lepo uređena i solidno opremljena kuhinja sa malom trpezarijom, dnevna soba i polupregrađeni spavaći deo u kome je bračni ležaj i par komoda. Zahvaljujući veš mašini (koja je u kuhinji) i dovoljno mesta za odlaganje stvari, UŠĆE je soldino opremljen i za nešto duže boravke. Aranžman spavanja je 2+1.  Sam enterijer je savremen, sa malo ukrasnih detalja i jednostavnim formama, dok lajt motiv čitavog apartmana predstavljaju štampane tapete sa šarom disko kugle.
UŠĆE je stan na dan kod Tržnog Centra Ušće, i u trenutnoj ponudi njemu najbliži. Samim ti, pripada i grupi apartmana u blizini Arene, a donekle posledično i grupi onih blizu Sava Centra. Ta lokacija ima mnoštvo prednosti, kako za one koji žele smeštaj na Novom Beogradu, tako i za one koji gravitiraju ka centru garda (pošto vas od njega deli bukvalno jedna autobuska stanica). Osim toga izvrsno je pozicioniran za posetioce mnogobrojnih manifestacija koje se odgravaju u Parku prijateljstva (razni koncerti i festivali među kojima je i Beogradski Beer fest).Parking duž ulice se ne naplaćuje ali ga je izuzetno teško pronaći – međutim gusta mreža raznih vidova gradskog prevoza osigurava odličnu vezu i sa ostalim delovima grada. Zato, ako tražite stan na dan kod Ušća za do tri osobe, apartman UŠĆE je najbolji izbor. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet Centralno grejanjetuš mašina za veš kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: