UŠĆE apartman Beograd, Bul. Mihajla Pupina, Novi Beograd, Ušće

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Ušće
Adresa: Bul. Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj osoba: 2
Sprat: 0
Povrsina: 38m2, dvosoban
Parking: Ne

UŠĆE je dvosoban stan na dan u blizini tržnog centra Ušće. Solidne kvadrature i opremljenosti, udobno je mesto za boravak do tri osobe.

Apartman UŠĆE je dopadljiv dvosoban stan sa svim preimućstvima za udoban kraći smeštaj na Novom Beogradu. Čine ga veoma skromno kupatilo (sa tuš kadom), lepo uređena i solidno opremljena kuhinja sa malom trpezarijom, dnevna soba i polupregrađeni spavaći deo u kome je bračni ležaj i par komoda. Zahvaljujući veš mašini (koja je u kuhinji) i dovoljno mesta za odlaganje stvari, UŠĆE je soldino opremljen i za nešto duže boravke. Aranžman spavanja je 2+1.  Sam enterijer je savremen, sa malo ukrasnih detalja i jednostavnim formama, dok lajt motiv čitavog apartmana predstavljaju štampane tapete sa šarom disko kugle.
UŠĆE je stan na dan kod Tržnog Centra Ušće, i u trenutnoj ponudi njemu najbliži.  Ta lokacija ima mnoštvo prednosti, kako za one koji žele smeštaj na Novom Beogradu, tako i za one koji gravitiraju ka centru garda (pošto vas od njega deli bukvalno jedna autobuska stanica). Osim toga izvrsno je pozicioniran za posetioce mnogobrojnih manifestacija koje se odgravaju u Parku prijateljstva (razni koncerti i festivali među kojima je i Beogradski Beer fest).Parking duž ulice se ne naplaćuje ali ga je izuzetno teško pronaći – međutim gusta mreža raznih vidova gradskog prevoza osigurava odličnu vezu i sa ostalim delovima grada. Zato, ako tražite stan na dan kod Ušća za do tri osobe, apartman UŠĆE je najbolji izbor. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • veš mašina
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar