JEZEROapartman Beograd, Ugrinovačka, Zemun

150€
Lokacija: Zemun
Adresa: Ugrinovačka
Broj soba: 2
Broj Osoba: 2
Sprat: 0
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €150 €150 €150 €150 €150          
Cena €150 €300 €450 €600 €750          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

JEZERO je studio apartman za dve osobe u Zemunu. U njegovom sastavu je i spa centar. Gosti ovog apartmana mogu uživati u velikoj đakuzi kadi, sauni i parnom kupatilu.

U osnovi relativno izdašne površine za studio, JEZERO je treći i najmanji apartman-spa centar koji deli prostor sa sada već kultnim OKEANOM i MEDUZOM. Ovaj ušuškan i izolovan prostor od 45 kvadrata sastoji se od dve celine: apartmanske (u kojoj je sve što biste smatrali neophodnim za smeštaj) i „banjske“ (one sa svim spa elementima). Apartmanska celina svakako odskače od proseka. Zidove ispunjavaju blago rustične komode i kuhinjski elementi koji prave savršen kontrast sa praktično futurističkim osvetljenjem iz obilja različitih izvora. Lep bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem ugnežđen je  u niši na čijem je obodu i prelep akvarijum. Jedini prozor u sobi je prekriven neprozirnom, namenski štampanom tapetom sa motivom iz čuvenog bambusovog šumarka na Arišijami. Spa celina je impresivna. U njoj se nalaze odvojena finska sauna za dvoje, prozirna kabina sa hamamom i prikladnim RGB osvetljenjem i konačno genijalni skimerski bazen (tj. đakuzi kada sa četiri sedišta) u finoj drvenoj oplati, izdvojen na podestu kao pravi mali tron uživanja. Toalet je sakriven iza malih vrata u spa celini, a u hamamu je ugrađen tuš. Dakle, pred vama je jedan kompletan i posve neobičan spa apartman.
Izdvojen od gradske vreve u tihom kraju Zemuna, apartman je prikladno lociran za one koji žele da se izmaknu od gužve. Naravno, ambijent je takav da zbog njega vredi i namenski putovati. Parking je obezbeđen u okviru samog objekta, a cena reflektuje nivo ponuđenog. Tako da, ukoliko želite ušuškan sjajno opremljen apartman-spa centar za dve osobe, JEZERO je jedan od boljih izbora koje možete napraviti.
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajđakuzi kada kablovska TVSauna bežični internetTV u spavaćoj tuštursko kupatilo, finska sauna, RGB svetla

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

1.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
22 Februar, 2019

Zasto ovde pise da je 100€ na dan i preko telefona kazete isto,a kada sam otisla rekli su mi da se ulazi u 20h uvece,a ako zelim i preko dana moram da doplatim jos 100€.

BeoApartman: Ovo je potpuni šok za nas. Molimo Vas da nas kontaktirate direktno na beoapartman@gmail.com i date nam podrobne detalje

Čistoća 1 Komunikacija 1 Cena/Kvalitet 1 Lokacija 1

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: