JEZERO apartman Beograd, Ugrinovačka, Zemun

Dodaj na spisak 

* 100€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Zemun
Adresa: Ugrinovačka
Broj soba: 2
Broj osoba: 2
Sprat: 0
Povrsina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne

JEZERO je studio apartman za dve osobe u Zemunu. U njegovom sastavu je i spa centar. Gosti ovog apartmana mogu uživati u velikoj đakuzi kadi, sauni i parnom kupatilu.

U osnovi relativno izdašne površine za studio, JEZERO je treći i najmanji apartman-spa centar koji deli prostor sa sada već kultnim OKEANOM i MEDUZOM. Ovaj ušuškan i izolovan prostor od 45 kvadrata sastoji se od dve celine: apartmanske (u kojoj je sve što biste smatrali neophodnim za smeštaj) i „banjske“ (one sa svim spa elementima). Apartmanska celina svakako odskače od proseka. Zidove ispunjavaju blago rustične komode i kuhinjski elementi koji prave savršen kontrast sa praktično futurističkim osvetljenjem iz obilja različitih izvora. Lep bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem ugnežđen je  u niši na čijem je obodu i prelep akvarijum. Jedini prozor u sobi je prekriven neprozirnom, namenski štampanom tapetom sa motivom iz čuvenog bambusovog šumarka na Arišijami. Spa celina je impresivna. U njoj se nalaze odvojena finska sauna za dvoje, prozirna kabina sa hamamom i prikladnim RGB osvetljenjem i konačno genijalni skimerski bazen (tj. đakuzi kada sa četiri sedišta) u finoj drvenoj oplati, izdvojen na podestu kao pravi mali tron uživanja. Toalet je sakriven iza malih vrata u spa celini, a u hamamu je ugrađen tuš. Dakle, pred vama je jedan kompletan i posve neobičan spa apartman.
Izdvojen od gradske vreve u tihom kraju Zemuna, apartman je prikladno lociran za one koji žele da se izmaknu od gužve. Naravno, ambijent je takav da zbog njega vredi i namenski putovati. Parking je obezbeđen u okviru samog objekta, a cena reflektuje nivo ponuđenog. Tako da, ukoliko želite ušuškan sjajno opremljen apartman-spa centar za dve osobe, JEZERO je jedan od boljih izbora koje možete napraviti.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • kablovska TV
  • đakuzi kada
  • bežični internet
  • Sauna
  • dodatni TV u spavaćoj
  • tursko kupatilo, finska sauna, RGB svetla

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar