SATURN apartman Beograd, Katanićeva, Centar, Slavija

Dodaj na spisak 

* 45€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Katanićeva
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 53m2, dvosoban
Parking: Ne

SATURN je luksuzan apartman na Slaviji, pored Hrama Svetog Save. Sa odvojenom spavaćom sobom, pogodan je za smeštaj do četiri odrasle osobe

SATURN je u potpunosti renoviran, luksuzan, dvorišno orjentisan, dvosobni apartman koji je veoma prijatan za boravak. Smešten na prvom spratu starije zgrade, SATURN ima odvojenu spavaću sobu sa bračnim ležajem, iz koje se izlazi na manju terasu. Ugaona garnitura u dnevnoj sobi rasklapanjem postaje ležaj za dvoje, pa u stanu može boraviti do četiri odrasle osobe.. 
SATURN je praktično preko puta Hrama Svetog Save. Od autobuske, tramvajske ili trolejbuske stanice udaljen je stotinak metara. Po lepom vremenu moguće je stići i do Terazija i Knez Mihajlove ulice dvadesetominutnom šetnjom, ili autobusom/trolejbusom tri stanice. Supermarket je na oko 100 metara od ulaza, pekara je udaljena dvadesetak metara, kao i prodavnica voća. U ulici je smešteno nekoliko lepih kafića i restorana.
Spada u grupu apartmana u neposrednoj blizini Trga Slavija. Ako dolazite kolima, parkiranje je moguće ispred zgrade (zona 3), ili u garaži hotela Slavija (parking se plaća oko 10 EUR/dan).
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • mašina za sudove
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar