RESAVA apartman Beograd, Resavska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Resavska
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 5
Povrsina: 23m2, jednosoban
Parking: Ne

RESAVA je mali, lep i povoljan apartman u strogom centru Beograda, pogodan za troje. Lociran je preko puta Beograđanke.

Simpatičan, svetao, skoro u potpunosti renoviran, ovaj studio u najstrožem centru Beograda može da smesti čak tri osobe. Apartman je ušuškan na petom spratu starije zgrade, u kojoj je liftom moguće doći samo do četvrtog. Apartman gleda na dvorište, pa je zato i prilično tih  u odnosu na lokaciju na kojoj se nalazi. Veoma je dobro klimatizovan, tako da visina neće predstavljati problem tokom letnjih meseci. Inače, pored bračnog kreveta, ima i IKEA rasklopivu fotelju na kojoj sasvim udobno može prespavati i treća osoba. Kuhinja je čajnog tipa, a u kupatilu je kada.
Kraj u kome se nalazi je bogat sadržajima. Jugoslovensko Dramsko pozorište, Studentski Kulturni Centar (SKC), i jedan od simbola grada, Beograđanka, su svi na manje od 50 metara od apartmana. Supermarketi, pekare, prodavnice, poznati restorani – sve je to u radijusu od stotinak metara (dok se u samoj zgradi nalazi i picerija). Trolejbuska stanica je ispred zgrade, tramvajska preko puta. Do Terazija, a i Slavije potrebno je manje od pet minuta hoda. Sve u svemu odličan povoljan apartman za troje u strogom centru Beograda. Za one koji dolaze kolima, garaža u Masarikovoj udaljena je svega 100 metara.
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • električni radijatori
  • veš mašina
  • kada
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar