BUS apartman Beograd, Mihaila Bogićevića, Centar

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Mihaila Bogićevića
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

BUS apartman je studio za četvoro, u centru Beograda, preko puta glavne autobuske i železničke stanice.

Ovaj skromni prostor od tridesetak kvadrata ima sve što biste očekivali od jedne garsonjere pa čak i malo više od toga. Podeljen je između skromnog kupatila sa tuš kabinom i dnevno-spavaće sobe otvorenog plana (drugim rečima kuhinja je njen sastavni deo). Kuhinja je relativno solidno opremljena, a od ostatka prostorije je odvaja zidani šank za doručak sa dodatnom radnom površinom i dve stolice. Gro prostorije zauzima veliki bračni ležaj, a za njim i nešto manji dvosed na rasklapanje, koji dozvoljavaju da u BUSU spava čak četvoro (poželjno dva para). Dva vremešna ugradna garderobera će svakako biti dovoljna za odlaganje stvari, a kao lep dodatak dolazi i mala, zastakljena terasa koja gleda na unutrašnje dvorište bloka zgrada. Pošto uz apartman dolazi veš mašina, BUS spada u kategoriju najpovoljnijih apartmana u našoj ponudi (što posebno dolazi do izražaja tokom dužih boravaka).
Lokacija apartmana je zgodna za one koji su na proputovanju kroz Beograd (pošto ste na minut od glavne autobuske i železničke stanice), ali i za druge vrste turista sa ograničenim budžetom, uključujući  manje porodice, poslovne ljude i one koji su došli na gradski odmor. Naime, popularna četvrt za izlazak Savamala je na manje od pet minuta hoda, a uz dodatnih 10 možete stići i do Kalemegdana. Do Terazija je pak, potrebna šetnja kraća od 10 minuta (ako Vam ne smeta da pešačite uzbrdo), a pošto veliki broj linija raznih vidova gradskog prevoza staje na manje od 50 metara od apartmana, imaćete i dobru vezu sa ostalim delovima grada. Sve u svemu, ukoliko tražite povoljan apartman ili prenoćište kod autobuske stanice za 4 osobe BUS definitivno spada u obe grupe.   

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • tuš
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • parking

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar