SPLAVapartman Beograd, Savski nasip, Novi Beograd

70€ P
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Savski nasip
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 0
Površina: 25m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana
1 osoba 70 140 210
2 osobe 70 140 2120
3 osobe 90 180 270
4 osobe 90 180 270
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SPLAV na dan nalazi se na novobeogradskoj strani Save, nedaleko od Ostružničkog mosta, na samo pet minuta od naselja. Može da primi 4 osobe za noćenje ili do 10 za dnevni boravak.

Smešten u oazi mira i prirode, uz mnoštvo sličnih objekata u okolini, SPLAV na dan je mesto na kome ćete zasigurno uživati bilo da noćite na njemu ili da samo boravite tokom dana. Uređen je sa velikom pažnjom, kupatilo je renovirano, a svi stari elementi su zamenjeni u cilju potpune bezbednosti gostiju. Sam splav čini jedna prostorija sa galerijom na kojoj su 2 singl kreveta, dok je na donjem nivou ležaj koji se razvlači, te je ukupan kapacitet 4 osobe. Na velikoj terasi nalaze se tri ležaljke (uskoro stižu još dve), kao i garnitura za sedenje za troje. Do vode se možete spustiti merdevinama koje su sastavni deo terase. 
Drugi deo SPLAVA nalazi se na kopnu. Radi se o "kafanici" sa svega nekoliko stoloba i prelepom terasom na kojoj možete uživati u pogledu na reku. Iznajmljivanje ovog objekta nije u standardnoj ponudi kao deo najma splava, ali je moguće uz dogovor sa vlasnikom. 
Kako se radi o atipičnom stanu na dan, zapravo - splavu na dan, prikazana cena odnosi se na noćenje do 4 osobe. Pored toga, moguć je dnevni najam splava za do 10 osoba u intervalu od 12h do 22h. Za cenu dnevnog boravka neophodno je da nas kontaktirate.
* Dnevni najam splava namenjen je pristojnim zabavama manje grupe ljudi, uz lepo ponašanje i vođenje računa o okruženju.

Opremljenost apartmana:

klima uređaj terasa bežični internet tuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: