MAROKO apartman Beograd, Jurija Gagarina , Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 6
Površina: 65m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MAROKO je lep, prostran dvosoban apartman u Belvilu sa terasom i sopstvenim parkingom. Može da primi četiri osobe.

MAROKO je lep i prilično prostran dvosoban apartman u Belvilu, jednako dobar za kraći, srednji ili duži rok. Standardnu belvilovsku postavku za stanove od šezdeset i pet kvadrata površine dodatno proširuju visoki plafoni i vrata i prozori, a raspored prostorija dovodi do maksimalne iskorištenosti prostora i neuobičajenog komfora. Stan čine četiri odvojene prostorije: velika dnevna soba u kojoj je garnitura  za sedenje i prostorno odvojena trepazarija za četvoro; prohodna kuhinja sa svom neophodnom aparaturom i dve radne površine; solidno kupatilo sa kadom i veš mašinom i spavaća soba sa bračnim ležajem noćnim stočićima i dodatnim televizorom. Predviđen je da primi četvoro koji spavaju u aranžmanu 2+2. Iz dnevne sobe se može izaći i na omanju otvorenu terasu, na kojoj je mali baštenski set za sedenje i lep pogled na tržni centar Delta Siti.
Prednosti Belvila za kratkoročni najam su brojne, posebno ako tražite smeštaj na Novom Beogradu: blizu je Savski kej sa svojom plejadom splavova. Ovo je posebno korisno u letnjim mesecima, pošto vam je tokom sezone kupanja potrebno samo još par minuta rečnim taksijem do beogradskog mora -  Ade Ciganlije. Parking mesto je uključeno u cenu najma. Zato, ako vam treba komforan smeštaj za četiri osobe u Belvilu, MAROKO je vrlo dobar izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovebežični internet liftmikrotalasna rernakada Centralno grejanjeterasaPristup za invalide mašina za veškablovska TVTV u spavaćoj

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: