KOLAŽ apartman Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 55€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića
Broj soba: 3
Broj osoba: 7
Sprat: 7
Povrsina: 80m2, trosoban
Parking: Ne

KOLAŽ je renoviran i lepo uređen trosoban apartman na Novom Beogradu. Izuzetno je funkcionalan i prima čak sedam osoba.

KOLAŽ je je izuzetno uredan i praktično organizovan prostor od 80 kvadrata, podeljen između šest funkcionalno zasebnih prostorija. Prva u nizu je uzana i dugačka kuhinja sa omanjim trpezarijskim prostorom i standardnim setom kuhinjske aparature i posuđa. Naspram nje je lepo kupatlo sa tuš kabinom, veš mašinom i ogledalom koje prekriva čitav zid od visine umivaonika do plafona. Slede dve spavaće sobe, jedna manja sa dvosedom koji se rasklapa u ležaj za dvoje, a druga, veća, sa francuskim ležajem i garderoberom uvučenim u nišu sobe. Poslednja u nizu je prostrana dnevna soba, u kojoj su još jedan lep ovalni sto za šestoro sa stolicama visokih naslona, lepa garnitura za sedenje koju čine dovosed i fotelja. Pošto se oba rasklapaju u apartmanu istovremeno može boraviti čak sedam osoba (u aranžmanu spavanja 2+2+2+1), no imajte u vidu da im je na raspolaganju samo jedno kupatilo! Konačno, tu su i prostrana zatvorena terasa i mala prostorija koja je nekada verovatno imala funkciju ostave ali je u KOLAŽU preinačena u vešeraj. Subjektivno posmatrano, sveukupan enterijer asocira na evoluiranu estetiku samoupravljačkih funkcionera, a rešenja osvetljenja, završna obrada zidova, prisustvo ogledala i pogledi na novobeogradske spomenike brutalizmu svakako oživljavaju taj sentiment. No, da ne bude zabune, u pitanju je savremeno opremljen i moderan stan.
KOLAŽ je zgodno pozicioniran za one koji traže smeštaj na Novom Beogradu, a bitna im je blizina autoputa. Ne radi se o turistički atraktivnoj lokaciji, ali ima brojne prednosti za život (blizinu velikih hipermarketa, tržnih centara i poslovnih zgrada). Svakako može poslužiti kao baza za korporativne klijente, i pritom je van zonskog sistema parkinga. Najnezgodnija stvar u vezi sa KOLAŽEM je njegova cena (OBAVEZNO POGLEDAJTE DETALJAN CENOVNIK!). Naime svaka dodatna osoba plaća 5 eura veću cenu pa u zavisnosti od broja gostiju ovaj apartman može koštati od 40 do vrtoglavih 70 evra za noć. Međutim, jedno je sigurno: ako tražite udobnost u anonimnosti novobeogradskih blokova,  onda je KOLAŽ apartman na Novom Beogradu koji bi vredelo uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar