SEKVOJA apartman Beograd, Stojana Protića, Vračar

40€
Lokacija: Vračar
Adresa: Stojana Protića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 36m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana
1 osoba 40 80 120 160 200
2 osobe 40 80 120 160 200
3 osobe 45 90 135 180 225
4 osobe 45 90 135 180 225
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SEKVOJA je lep, nov dvosoban stan na Vračaru u blizini Hrama Svetog Save. Može da smesti četiri osobe.

Sa nešto više od 35 kvadrata pametno raspoređenih između hodnika u koji je spakovana kuhinja,  ponešto uzane dnevne sobe i prolaza koji vodi do kupatila sa jedne i manje spavaće sobe sa druge strane, SEKVOJA je tipičan predstavnik apartmanskog smeštaja u Beogradu, kako u estetskom tako i u funkcionalnom smislu. Kuhinja je standardno opremljena, u jednom nizu i praktično samo funkcionalno odvojena od dnevne sobe. Dnevna soba je dopadljivog enterijera, sa spuštenim plafonima, svetlih tonova i modernog nameštaja jednostavnih formi: tu je lep kauč, koji se rasklapa u dupli ležaj, trpezarijski sto sa četiri stolice i mali nizak TV regal. Kupatilo je dosta prostarano, a pored ozidanog tuša sa staklenim vartima, tu je i veš mašina. Tu je i spavaća soba sa garderoberom i duplim ležajem sa lepim uzglavljem i dva noćna stočića, i drugim TV prijemnikom (što je odlika luksuznijih stanova). Ukrasni detalji su prisutni, efektni, i oplemenjuju prostor a sveukupan utisak je : jedan solidan stan. Na dan:) 
SEKVOJA je locirana na Vračaru, na potezu između Čuburskog parka i najvećeg pravoslavnog hrama u ovom delu sveta, Hrama Svetog Save. U pitanju je lep kraj, bogat interesantnim komercijalnim i kuturno istorijskim sadržajima, i soldina baza za različite vrste poseta. Uz to postoji i mogućnost parkinga uz simboličnu dnevnu doplatu (parkiranje duž ulice je ograničeno na 3 sata). Stoga, ako ste tražili klasičan dvosoban stan na Vračaru, SEKVOJA nije loš izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet mašina za vešparking mikrotalasna rernaelektrični radijatori kablovska TVTV u spavaćoj

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

1.50 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
31 Mart, 2022

I booked this apartment through this agency and reconfirmed details with the owner. When I entered, I immediately smelled musty and smoke. The floor and all surfaces were completely dirty with dust, maybe coming from a working site on the street. The sofa and bed were dirty; the sheets smelled terrible, and the yellow seating pouffes were dirty, too. The washing machine was stuffed with the sheets of the previous guest, and in the shower, I found empty cans of shampoo, left there. Also, the stove did not work. The conditions of these apartment were so dirty and terrible that I decided to leave and I was forced to pay one night even if the apartment completely violated every rules of decency. Real shame.

Čistoća 1 Komunikacija 2 Cena/Kvalitet 1 Lokacija 2

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: