FAMILIJA apartman Beograd, Strahinjića Bana, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Strahinjića Bana
Broj soba: 2
Broj osoba: 6
Sprat: 1
Povrsina: 62m2, dvosoban
Parking: Ne

FAMILIJA je prostran salonski stan u centru Beograda. Idealan je smeštaj za veću porodicu. Renoviran je 2016. godine i ima zasebnu veliku spavaću sobu i manju terasu.

Mada je upakovan u relativno aristokratsku kvadraturu za dvosoban stan u centru Beograda, FAMILIJA je apartman u kome osećaj prostranstva dodatno povećava činjenica da ima izuzetno visoke plafone. Može se reći da je podeljen u tri celine – ogromnu spavaću sobu sa dva bračna ležaja, dnevni boravak sa terasom i hodnik sa pomoćnim prostorijama (kuhinjom, kupatilom i trpezarijom). Sofa u dnevnom boravku se rasklapa tako da u apartmanu FAMILIJA može, bez smetnji, spavati čak 6 osoba (u aranžmanu 2+2+2). Uprkos strukturi svojevrsnoj za boravišta predratne aristokratije, uređenje stana je veoma moderno i prilično originalno. Kuhinja je u potpunosti opremljena, mesta za odlaganje stvari ima na pretek, a prostorije su strateški klimatizovane. Šarenilo zidova i nameštaja doprinosi uglađenoj, a i ipak veseloj i prijatnoj atmosferi za boravak. 
Apartman FAMILIJA je i lokacijski izvrstan. Smešten na prvom spratu zgrade u čuvenoj ulici zabave, u Strahinjića Bana na gornjem Dorćolu, pogodan je za sve vrste turističkih poseta. Kraj u kome se nalazi je jednako bogat i kulturno-istorijskim institucijama (Galerija Fresaka, Vukov i Dositejev muzej i Kalemegdan su na svega nekoliko minuta hoda). Pekare, supermarketi, prodavnice zdrave hrane, banke, menjačnice i slične usluge koje vam mogu zatrebati tokom boravka su po čitavom komšiluku. Parking je moguć duž ulice (zona 3), ali je vremenski ograničen. Cena varira u odnosu na broj gostiju tako da obavezno konsultujte detaljan cenovnik pre bukiranja. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • terasa
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar