Parking

DELIGRAD apartman Beograd, Deligradska, Centar, Slavija

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Deligradska
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Da

DELIGRAD je studio apartman na Slaviji za tri osobe. Gostima je na raspolaganju i parking mesto nedaleko od apartmana.

Sa svega tridesetak kvadrata površine, na drugom spratu zgrade nedaleko od Slavije, DELIGRAD je simpatična i prijatno uređena garsonjera sa svim odlikama kvalitetnog kartkoročnog smeštaja. Čine ga predsoblje, odvojeno kupatilo sa kadom i velika prostorija u kojoj su kuhinja, trpezarija, spavaći i dnevni prostor. Kuhinja ima sve što je potrebno za pripremu obroka, trpezariju čine dve sklopive stolice sa i stolom sa staklenom površinom, dok se u za spavanje predviđeni standardan bračni ležaj i "mojca" fotelja koja se rasklapa u singl ležaj. Pored pomenutih elementa tu je i jednostavan kombinovani ormar, no u apartmanu ne postoji veš mašina, tako da nije baš podesan za duže boravke. 
DELIGRAD spada u grupu apartmana kod Slavije, no njegovu pozicioniranost je daleko prikladnije opisati ako kažemo da je u pitanju stan na dan kod Kliničkog centra Srbije, a posebno je blizu Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj ulici. Uz to u cenu dnevnog najma je uključen i parking koji se nalazi na par minuta hoda od zgrade. Ono što nije uključeno u cenu je boravak treće osobe (koji se doplaćuje). No, kada se sve uzme u obzir, ako vam je potrebno korektno i relativno povoljno prenoćište blizu Tiršove sa sopstvenim parkingom, DELIGRAD je jedan od retkih apartmana koji se u taj opis u potunosti uklapa.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • parking
  • Centralno grejanje
  • kada
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar