GALAapartman Beograd, Španskih boraca, Novi Beograd, Arena

45€
Lokacija: Novi Beograd, Arena
Adresa: Španskih boraca
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45 €45
Cena €45 €90 €135 €180 €225 €270 €315 €360 €405 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

GALA je izuzetno dopadljiv studio apartman kod novobeogradske arene. Ima odvojenu kuhinju i savršen je stan na dan za do četiri odrasle osobe.

Pravilne osnove podeljene na tri celine i bazom od trideset kvadrata, GALA je lep studio sa izdvojenom kuhinjom, izdvojenim kupatilom i predsobljem i glavnom prostorijom u kojoj su dizajnerskom intervencijom uredno i temtaski i funkcionalno spakovane dnevna i spavaća čast. Zahvaljujući ugaonoj garnituri koja se rasklapa u njemu može spavati četiri osobe (u aranžmanu 2+2). Ambijent je prijatan za boravak, a pošto ima i veš mašinu i ugradni garderober, pogodan je i za produžene boravke. Parking je dozvoljen duž ulice i ne naplaćuje se.
GALA pripada grupi stanova na dan kod Arene od koje je deli trominutna šetnja. U neposrednom komšiluku apartmana je nekoliko restorana, kafića pa i jedan hipermarket, a veza sa ostalim delovima grada obezbeđena mrežom linija gradskog prevoza koji staju u radijusu od par stotina metara od apartmana. Osim za posetice događaja u najvećoj zatvorenoj hali u ovom delu sveta, GALA može biti interesantna i svim drugima koji traže smeštaj na Novom Beogradu. Stoga ako prepoznajete svoje potrebe u ovom opisu, svakako razmotrite GALU kao jednu od mogućnosti smeštaja.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV liftbežični internet Centralno grejanjekada mašina za vešAmerički plakar

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: