SOMBRERO apartman Beograd, Antifašističke borbe, Novi Beograd, Arena

Dodaj na spisak 

* 40€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Arena
Adresa: Antifašističke borbe
Broj soba: 2
Broj osoba: 6
Sprat: 2
Povrsina: 40m2, dvosoban
Parking: Ne

SOMBRERO je renoviran dvosoban apartman u neposrednoj blizini Beogradske Arene. Prima čak šest osoba.

Ušuškan na drugom spratu stambene zgrade sagrađene prošle decenije, apartman SOMBRERO na svojih četrdesetak kvadrata pakuje većinu stvari potrebnih za izuzetno komforan boravak četiri osobe a krajnje povoljan za šest. Podeljen je na tri časti: prva je dnevno spavaći boravak otvorenog koncepta u čijem je sastavu i mala čajna kuhinja, druga je nešto manja, lepa spavaća soba sa terasom, a treća je vrlo praktično spakovano kupatilo sa zidaninm tušem i veš mašinom. Najbolja osobina SOMBRERA je njegov izuzetno fleksibilan aranžam spavanja -  ima dva bračna kreveta i sofu koja se rasklapa te se u njemu može smestiti od tri osobe do čak tri para. Enterijer je moderan i prijemčiv, a nameštaj kvalitetan. Cena zavisi od broja gostiju, i to na prilično neuobičajen način pa vas savetujemo da obavezno konsultujete detaljan cenovnik prilikom bukiranja.
SOMBRERO je pravi pravcati stan na dan kod Arene, što vam pogled sa nejgove terase i potvrđuje. Ovaj deo grada je izvan zoniranog područja za parkiranje, a blizina autoputa čini ga savršenomopcijom za one koji dolaze sopstvenim kolima. Sve u svemu ako Vam je potreban apartman kod Arene za do šest osoba, bacite pogled na SOMBRERO.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • lift
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • veš mašina

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar