LUG apartman Beograd, Savska, Centar

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Savska
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

LUG je apartman u dvorišnoj zgradi blizu Železničke stanice u Beogradu. Prima četiri osobe.

LUG je stan na dan u blizini Autobuske i Železničke stanice. Nalazi se na prvom spratu dvorišne zgrade i potpuno je renoviran. Atipične je strukture za apartman koji prima četiri osobe. Prva prostorija u koju se ulazi je trpezarija sa kuhinjom. Odatle hodnik vodi u ostatak apartmana gde se nalaze kupatilo i spavaća soba. Kupatilo je malo, ali uredno sa tuš-kabinom. U njemu nije bilo mesta za mašinu za veš, pa je ona smeštena u kuhinjske elemente. Spavaća soba je velika i u njoj se nalaze bračni krevet i klik-klak trosed na kome mogu spavati dve osobe. Kada je trosed sklopljen, uz stočić i televizor na zidu ovaj deo funkcioniše kao dnevni boravak. Prostora za odlaganje garderobe ima dovoljno za sve goste apartmana, jer se jedan garderober nalazi u spavaćoj sobi, a drugi u hodniku. 
Lokacija apartmana LUG je izuzetno pogodna za goste kojima treba stan na dan blizu Autobuske ili Železničke stanice u Beogradu. Pored toga, nedaleko od apartmana nalaze se Urgentni centar, brojne klinike, Palata pravde, a lokacija apartmana je odlična i za posete Beogradskom sajmu. Parking nije obezbeđen, ali se u okviru dvorišta zgrade, koje ne pripada zoniranom području, najčešće može naći parking mesto. Sve u svemu, ukoliko vam treba apartman blizu Autobuske stanice ili Železničke stanice, LUG je jedan od najboljih izbora.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • električni radijatori
  • veš mašina
  • tuš
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar