VIN 1apartman Beograd, Jelisavete Načić, Centar, Dorćol

60€ P
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Jelisavete Načić
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: +5 eur
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €60          
Cena €60 €120 €180 €240 €300          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

VIN je estetski dojmljiv apartman sa odvojenom spavaćom sobom, terasom i parking mestom u dvorištu zgrade na Dorćolu. Može primiti do 4 osobe.

Sa nešto malo više od četrdesetak kvadarata, VIN predstavlja dobar primer uređenja apartmana za kratkoročni najam i jedan prilično lep enterijer koji garantuje prijatan boravak. Čine ga velika dnevna soba sa delimično odvojenom čajnom kuhinjom i  funkcionalno odeljenom trpezarijom sa jedne i hodnik koji vodi do vrlo lepog kupatila i jednako lepe spavaće sobe. Dizajn enterijera je moderan, svedenih oblika, nameštajem sa površinama visokog sjaja i lepo rešenim akcentnim i funkcijskim osvetljenjem, uz adekvatne ukrasne detalje. Aranžman spavanja je 2+2, ima dovoljno prostora za odlaganje stvari za sva 4 gosta, i svim pogodnostimaza kraći smeštaj. Kao šlag na torti tu je i parking mesto u dvorištu zgrade, čije korišćenje ulazi u inače korektnu cenu najma.
VIN je na Dorćolu, u neposrednom komšiluku Bajlonijeve pijace, Bitef Teatra, pa i Boemske četvrti, Skadarlije.  Ulica u kojoj se nalazi jedna je od retkih koja je sačuvala drvorede, te tiha i ne preterano prometna. VIN je odličan kao baza za gradski odmor, ali mnoge druge vrste poseta: poslovne, medicinske i druge. Sve u svemu, ako tražite lep i moderan apartman sa parkingom na Dorćolu, VIN obavezno uzimte u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

liftbežični internet Centralno grejanjeparking mašina za veštuš mikrotalasna rerna

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: