OKEANapartman Beograd, Ugrinovačka, Zemun

250€ P
Lokacija: Zemun
Adresa: Ugrinovačka
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 0
Površina: 90m2, jednosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €250                  
Cena €250                  
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

OKEAN je zapravo vaš privatni spa centar sa integrisanim dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Iznajmite OKEAN na dan i uživajte u bazenu, hidromasažnoj kadi, sauni, turskom kupatilu...

OKEAN je prvi stan na dan sa unutrašnjim bazenom u ponudi BeoApartmana. Međutim on je i mnogo više od toga. Ovaj zbilja pažljivo i u najmanju ruku fantastično uređen prostor od skoro devedeset kvadrata gostima na raspolaganje stavlja čitav set  nesvakidašnjih pogodnosti za faraonsko uživanje. Prvi na listi i svakako najupadljiviji je unutrašnji bazen. Pravougaone osnove, obložen mozaikom, na jednom od oboda smešta i veliku prelivnu hidromasažnu kadu sa šest sedišta. S druge strane  bazena je velika ugaona garnitura, dok se iza nje, sakrivena iza pokretnog zastora, nalazi gotovo nestvarno lepo uređena spavaća soba sa velikim bračnim ležajem i pomoćnim toaletom. Troje staklenih vrata se odatle nižu širinom sobe i svaka kriju po jedno iznenađenje: malu finsku saunu, aroma-tuš kabinu i ni manje ni više nego parno kupatilo (kao alternativa sauni, zbog blažih temperatura). Dizajn enterijera može poslužiti kao udžbenički primer skladne kombinacije kreativnosti,funkcionalnosti i beskompromisno dobrog ukusa. Zasvođeni plafoni i ingeniozan izbor akcentnog i funkcionalnog svetla stvaraju posve unikatan i nezaboravan ambijent. Stoga, ovaj apartman sa bazenom u Beogradu predstavlja pravi pravcati OKEAN ideja za uživanje.
S druge strane, on nema neke standardne elemente koje biste očekivali od apartmana u Beogradu. Ima samo čajnu kuhinju, nema veš mašinu, a odlaganje stvari je upitno. Tako da, OKEAN više predstavlja ekskluzivan ambijent za ekskluzivna okupljanja negoli klasičan apartmanski smeštaj - za tu namenu je nedovoljno kompletan. No, svakako ga možemo svrstati u grupu luksuzni apartmani u Beogradu.    
Ovakav dijapazon pogodnosti obesmišljava važnost lokacije, jer se do ovakvih ambijenata namenski putuje. To je slučaj i sa apartmanom OKEAN koji je izvan turističke zone, u perifernom delu Zemuna, koji i inače slovi za „grad u gradu“. Parking je besplatan, tako da jedino što preostaje jeste da pronađete jednako raspoložene partnere sa kojima biste delili eleganciju prostora i prepustili se preimućstvima i blagodetima OKEANA.
Vreme ulaska u apartman za noćenje je od 20h a izlaska u 10h narednog dana. Postoji i varijanta dnevnog boravka (odnosno u terminima od 11 do 14 i od 15 do 19), po nižoj ceni, u kome u apartmanu može boraviti do 6 osoba. Za više informacija nam pošaljite upit.

Opremljenost apartmana:

klima uređajparking đakuzi kadabazen Centralno grejanjetušSaunatursko kupatilo kablovska TVodvojen toaletPristup za invalidearoma tuš bežični internetdva kupatilaTV u spavaćoj

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: