SVILAapartman Beograd, Ugrinovački put , Zemun, Altina

30€ P
Lokacija: Zemun, Altina
Adresa: Ugrinovački put
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 46m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30 €30
Cena €30 €60 €90 €120 €150 €180 €210 €240 €270 €300
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SVILA je dvosoban apartman u novoj zgradi bez lifta, u zemunskom naselju Altina. ima obezbeđeno parking mesto i prima četiri osobe.

Ugnežđen na 4 spartu zgrade sa sijaset sličnih jedinica, na površini od skoro 50 kvadrata, SVILA je stan na dan na Altini, neospornih kvaliteta i povoljne cene. Umešno arhitektonski uvučene pod kosine krova, čine ga praktično 4 odvojene “spiralno” raspoređene prostorije: Ulazni hodnbik sa vrlo lepo uređenim kupatilom, impresivno ofarbana dnevna soba sa dvosedom i velim pripadajućim taburetom, velika kuhinja sa trpezarijom (lep visoki sto sa četrir barske stolice), i konačno spavaća soba u kojoj su barčni ležaj i set polica ugrađenih u zid (koje menjaju ulogu garderovbera). Pored pomenutih pogodnosti tu je i vrlo lepo uređena terasa sa dve baštenske stolice i stočićem koja gleda na narastajuće krovove Altine. Previđen je za do 4 osobe – 2 koje bi spavale na bračnom ležaju i dve na dvosedu koji se rasklapa.
Apartman je na Altini, perifernoj opštini Zemuna, u blizini čak tri autoputa. To nije turistički atraktivna lokacija ali može biti veoma pogodna za one koji dolaze poslom ili koje neke druge obaveze vezuju za ovaj, priličnno mlad, deo grada. Pošto je van parking zona, isti je besplatan duž ulice. Konačno, i možda najvažnije, za apartman ovih estetskih kvaliteta, cena je više nego povoljna, pa ako Vam je potreban jeftin smeštaj za do 4 osobe na Altini, SVILA je jedan od boljih izbora koje možete napraviti.

Opremljenost apartmana:

kablovska TVmini-bar bežični internet parking tuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: