ZONAapartman Beograd, Čika Ljubina, Strogi centar

50€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čika Ljubina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 2
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €54 €54 €50 €50 €50 €49.17 €48.57 €48.13 €47.78 €47.5
Cena €54 €108 €150 €200 €250 €295 €340 €385 €430 €475
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ZONA je vrhunski studio apartman u pešačkoj zoni u strogom centru Beograda, savršen za dvoje a pogodan za troje. Lociran je u zgradi odmah do Narodnog Muzeja, pa se kroz otvoren prozor mogu čuti samo koraci...

Kada govorimo o dizajnu enterijera ulaskom u ZONU ulazite u zonu najsavremenijeg kvalitetnog opremanja urbanih rezidencijalnih jedinica u istorijskim jezgrima starih evropskih gradova. Na svega tridesetak kvadrata upakovana je prelepa kompaktna kuhinjica sa svim pratećim neophodnostima, funkcionalno i izvanredno ukrašeno kupatilo pristojne veličine, i dnevna soba od koje će svakom ljubitelju jednostavne urbane estetike zastati dah. Aranžman spavanja podrazumeva dvoje na bračnom krevetu i jedno na rasklapajućem dvosedu, dok pozamašni ugradni garderober obezbeđuje da se relativno mali prostor ne preoptereti prtljagom.
Kontrast snežno belog i crnog  kao i mnoštvo ukrasnih detalja u kompletnom dizajnu Vam garantuje da će Vam ovaj prostor ostati u prijatnom sećanju. Samo okruženje je takvo da je apartman apsolutno savršen za gradski odmor – sve prominentnije turističke atrakcije kao i kulturno- istorijske institucije od većeg značaja (kao što je Narodni Muzej) su u bliskom komšiluku. Iako ste u delu grada koji nikad ne spava, pozicija apartmana u pešačkoj zoni je takva da su Vam mir i tišina u prebivalištu zagarantovani. Ako Vas budžet ne ograničava, pozivamo Vas  da uđete  u zonu odličnog smeštaja u Beogradu!     

Opremljenost apartmana:

klima uređajtuš Centralno grejanje kablovska TV bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: