KAROLINAapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, Belvil

75€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 5
Sprat: 8
Površina: 65m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75 €75
Cena €75 €150 €225 €300 €375 €450 €525 €600 €675 €750
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

Stan na dan KAROLINA nalazi se u Belvilu, na Novom Beogradu. Prima pet osoba i ima odvojenu spavaću sobu.

KAROLINA je stan na dan u naselju Belvil na Novom Beogradu. Ima odvojenu spavaću sobu, veliki dnevni boravak, odvojenu kuhinju i terasu. Aranžman spavanja je pomalo neobičan. Naime, dve osobe spavaju na bračnom ležaju u spavaćoj sobi, jedna na garnituri koja je glomazna ali se ne rasklapa, i dve osobe mogu da spavaju na klik-klak ležaju koji se nalazi u prostoru pored kuhinje. Taj prostor je u većini apartmana ovog tipa namenjen trpezarijskom stolu, ali je u ovom apartmanu na tom mestu ležaj, a trpezarijski sto nalazi se u dnevnoj sobi. Kupatilo je sa veš-mašinom, tipično za stanove na dan u naselju Belvil. Stan je svetao i besprekorno čist.

Belvil je još uvek najpopularnija lokacija za stan na dan na Novom Beogradu. Naselje je izuzetno dobro održavano, moderno, sa dosta sadržaja, odlično pozicionirano i dobro povezano sa drugim delovima grada, i uistinu bezbedno. Dva susedna naselja, A Blok i Savada, samo su doprineli tome da Belvil bude poželjno mesto za kratkoročni smeštaj gostiju i centar oko koga se razvijaju druga naselja (neka su tek u izgradnji). Cena zavisi od broja gostiju, pa vam savetujemo da pogledate detaljan cenovnik. No, ako Vam je potreban stan na dan za pet osoba u Belvilu, KAROLINA je apartman koji bi trebalo da uzmete u obzir.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernakada liftterasaPristup za invalide Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: