Parking

KOKPIT apartman Beograd, Jurja Gagarina, Novi Beograd, Belvil

Dodaj na spisak 

* 45€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurja Gagarina
Broj soba: 2
Broj osoba: 6
Sprat: 7
Povrsina: 67m2, dvosoban
Parking: garaža

KOKPIT je vanserijski uređen apartman u Belvilu. Ima odvojenu spavaću sobu, terasu i parking mesto u podzemnoj garaži, a prima čak šest osoba.

Za razliku od gotovo svih drugih delova Beograda, apartmani u Belvilu su jedni od retkih koji se mogu pohvaliti visokim, a pritom ujednačenim kvalitetom. Međutim, kada se na stanu u Belvilu dodatno poradi, onda on nesumljivo postaje vanserijski, kao što je to slučaj sa naprimer, apartmanom APOLON. Apartman KOKPIT, nekim svojim odlikama prati APOLONA. U pitanju je dvosoban stan od skoro 70 kvadrata, sa odvojenom spavaćom sobom, velikom dnevnom sobom u kojoj je jedna ugaona garnitura i trpezarija i zbilja impresivnom kuhinjom na čijem se kraju nalazi druga ugaona garnitura. Zahvaljujući ovakvom, pomalo rogobatnom rasporedu, u stanu može boraviti do 6 odraslih osoba. Osim pomenutih prostorija i kupatilo je umnogome unapređeno u odnosu na standard, kako lepim sanitanim elementima, tako i zastakljenim panelom na kadi. KOKPIT je u potpunosti opremljen: veš mašina, mašina za sudove, sjajna aparatura u kuhinji, mnoštvo mesta za odlaganje garderobe u spavaćoj sobi - baš sve je tu. Opšti estetski utisak je nadprosečan, a ukrasnih detalja ima dovoljno da dočaraju toplinu doma. Kada svemu dodate zastakljenu terasu sa barskim stolicama koja gleda na šoping mol Delta Siti i parking mesto u garaži (čije je korišćenje uključeno u cenu dnevnog najma) mnogo toga ide u prilog da se odlučite za ovaj dobar smeštaj za šest osoba u Belvilu.
Lokacija je jedna od najpoželjnijih za život u Beogradu, i to iz mnoštva razloga. Uređenost i održavanje čitavog kompleksa je profesionalno i daleko iznad beogradskog proseka. Sadržaja u samom naselju i bliskom okruženju ima na pretek (kafići restorani, galerija i gotovo sve uslužne delatnosti koje vam mogu zatrebati tokom boravka). Za autentičnu novobeogradsku zabavu potrebno je samo prošetati do Savskog Keja koji krasi nepregledan niz splavova, dok u letnjim mesecima možete skoknuti i do Ade Ciganlije (od koje vas deli dva minuta vožnje rečnim taksijem (čamcima). Cena zavisi od broja gostiju, pa vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik prilikom bukiranja. Stoga, ako tražite dobar smeštaj na za šest osoba U Belvilu, imate naše najtoplije preporuke za apartman KOKPIT.     

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • mašina za sudove
 • garaža
 • lift
 • terasa
 • kada
 • Centralno grejanje
 • kablovska TV
 • Pristup za invalide
 • veš mašina
 • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar