KRISTALapartman Beograd, Čuburska, Vračar

60€
Lokacija: Vračar
Adresa: Čuburska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 54m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €60 €60 €60 €60 €59 €58.33 €57.86 €57.5 €57.22 €57
Cena €60 €120 €180 €240 €295 €350 €405 €460 €515 €570
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KRISTAL je vrhunski apartman za četvoro na Vračaru. Prostor, zgrada, uređenje, nameštaj - sve odiše elegancijom i luksuzom. Uz mnogo prestižnih čuburskih restorana i kafića u okruženju, apartman KRISTAL je savršen izbor za osobe sa stilom.

Ovaj luksuzni apartman u Beogradu se sastoji od četiri odvojene prostorije, koje ga svim svojim odlikama svrstavaju u višu klasu kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Najveći deo prostora od skoro šezdeset kvadrata zauzima velika dnevna soba u kojoj je smeštena fenomenalna garnitura za sedenje u obliku latiničnog slova U, televizor i garderober sa ogledalom. Potpuno opremljena kuhinja, odvojena je od ove velike celine polupregradnim zidom i smešta čak dva šanka za doručak. Veliki bračni krevet sa namenski rađenim uzglavljem i dodatni televizor su osnovne komponente u spavaćoj sobi. Na kraju tu je i relativno skromno i krajnje funkcionalno kupatilo sa kadom. Ukrasnih detalja ima mnogo i svaki još više doprinosi generalno dobrom utisku. Izvanredno uklopljene palete boja u svakoj od prostorija i smela rešenja u nivelisanju i osvetljenju svakako izdvajaju ovaj apartman od proseka i garantuju prijatan boravak. Aranžman spavanja je 2+2.
Kraj grada u kome se nalazi je miran, prošaran jednosmernim ulicama i pogodan za različite vrste posetilaca. Na svega stotinjak metara od ulaza u zgradu se nalazi supermarket, a u okruženju je veliki broj drugih vrsta komercijalnih objekata i uslužnih delatnosti (apoteka i menjačnica su prekoputa, a zanatski centar gradić Pejton na par minuta hoda). Do Hrama svetog Save stižete za svega nekoliko minuta laganje šetnje, dok će Vam do starog gradskog jezgra trebati dvadesetak. Ukoliko niste raspoloženi za šetnju, Makenzijevom ulicom na jednom, odnosno Južnim Bulevarom na drugom kraju ulice, prolaze mnoge linije gradskog prevoza koje će to putovanje umnogome skratiti. Za cenu od 15 evra po osobi, KRISTAL pruža dobro iskustvo apartmana u Beogradu

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za sudovekada mikrotalasna rernaTV u spavaćoj

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

1.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
13 Decembar, 2020

Uzas.Prljavo.Nasli smo iskoristen kondom u ugaonoj garnituri.Nikad vise u ove bakterije necu uci.

Čistoća 1 Komunikacija 1 Cena/Kvalitet 1 Lokacija 1

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: