HERMES apartman Beograd, Svetozara Radića, Centar, Savamala

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Savamala
Adresa: Svetozara Radića
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 47m2, dvosoban
Parking: Ne

HERMES je dvosobni apartman u Savamali. Kompletno je renoviran i prima četiri osobe.

U pedesetak kvadrata nekada salonskog stana nalazi se apartman HERMES. Jednostavne je strukture, sa odvojenom spavaćom sobom, kupatilom i dnevnim boravkom u čijem sastavu su trpezarija i kuhinja. Kompletno je renoviran, diskretno uređen, moderno opremljen i komotan za boravak četiri osobe. Kupatilo je sa tušem i prirodnom ventilacijom, i nalazi se odmah na ulazu u apartman, odakle hodnik vodi ka dnevnoj i spavaćoj sobi. Nevelikom spavaćom sobom dominira bračni krevet. Dnevni boravak dovoljno je velik da se u njemu neometano nalaze kuhinja sa neobično velikim frižiderom, trpezarija za četiri osobe i velika ugaona garnitura koja se rasklapa u krevet. Apartman se greje klima uređajima sa inverter tehnologijom. 
HERMES je apartman koji se nalazi na istom spratu kao i njegova manja varijanta HERA, te zajedno mogu ugostiti sedam osoba. Savamala je jedna od najatraktivnijih lokacija  za smeštaj u Beogradu i kao centar beogradskog noćnog života posebno je privlačna turistima.  Apartman HERMES nema obezbeđen parking, ali se u blizini nalazi nekoliko javnih garaža. Ipak, zbog odlične pozicije i povezanosti sa svim delovima grada, preporučujemo ga gostima koji ne dolaze svojim automobilom, a koji žele apartman u jednoj od najpoželjnijih gradskih četvrti – Savamali.

Opremljenost apartmana:

  • kablovska TV
  • bežični internet
  • dodatni TV u spavaćoj
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar