PETAR apartman Beograd, Kralja Petra, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 28€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kralja Petra
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

PETAR je garsonjera za izdavanje na dan u strogom centru Beograda. Ovaj jednostavavan smeštaj je prihvatljivo prenoćište za do dve osobe.

PETAR je prostor od tridesetak kvardrata u prizemlju stambene zgrade relativno novijeg datuma, podeljen između malog presoblja, skromnog kupatila, kuhinje i sobe koja ima funkciju spavaće i dnevne.  Iako je PETAR garsonjera, kuhinja je odvojena prostorija ali je  nažalost samo čajnog tipa (ne postoje grejne ploče, nego ih zamenjuju mikrotalasna pećnica, ketl i toster). Glavna soba pored velikog bračnog ležaja ima i zgodan trpezarijski sto za dvoje, a ima i izlaz u malo (ali za puš pauzu zgodno) unutrašnje „dvorište“ zgrade. Ambijent je uprkos opštoj opremljenosti, prošaran lepim ukrasnim detaljima i prijatan za kraći boravak.
PETAR je u strogom centru grada, na Dorćolu, u izvikanoj Silikonskoj dolini tj. na uglu dvaju starih beogradskih ulica Kralja Petra i Strahinjića Bana. Drugim rečima, odsedanjem u Petru ste dobro pozicionirani za gradski odmor ili produženi vikend namenjen isprobavanju noćnog života prestonice. Kalemgdan je na tri minuta hoda , Knez Mihailova na sedam, a u okruženju imate i mnoštvo kulturnih institucija. Ukratko ako vam treba prihvatljivo prenoćište za dvoje u strogom centru Beograda, vredi uzeti PETRA u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • mikrotalasna rerna
  • tuš
  • terasa

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar