ODEONapartman Beograd, Kraljice Natalije, Centar

75€
Lokacija: Centar
Adresa: Kraljice Natalije
Broj soba: 3
Broj Osoba: 5
Sprat: 4
Površina: 100m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €75 €75 €75 €75 €75          
Cena €75 €150 €225 €300 €375          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ODEON je ogroman salonski apartman u centru Beograda, sa carskom dnevnom sobom od bezmalo 50 kvadrata.

Na nekoliko minuta pešice od Terazija, u neposrednoj blizini Beograđanke, ODEON  je raskošan smeštaj u centru Beograda za pet osoba. Sa svojih salonskih 100 m2, od čega dnevna soba i trpezarija dele jedan prostor veličine pedesetak kvadrata, apartman ODEON je lep sa neverovatnim pogledom na deo starog i ceo Novi Beograd. Idealan je za veću porodicu i ljude koji vole da uživaju u raskošnom prostoru beogradskih salonskih stanova. U obe spavaće sobesu bračni ležajevi, koji u kombinaciji sa ugaonom garniturom u dnevnom boravku čine da u ovom apartmanu može spavati pet osoba . Postoji dovoljno prostora za odlaganje garderobe, odvojen toalet i kupatilo sa veš mašinom.Apartman poseduje malu moderno dizajniranu kuhinju sa staklokeramičkom pločom, granitnom sudoperom, velikim kombinovanim frižiderom, kompletnim posuđem za 5 osoba i ketlerom.
Imajući u vidu njegovu zavidnu centralnu lokaciju, postoji obilje sadržaja za različite ukuse i uzraste. Komercijalni i zabavni sadržaji, mnoštvo muzeja, galerija, pozorišta, obrazovnih i kulturno-umetničkih institucija, kao i istorijskih spomenika su u neposrednoj blizini apartmana. Ukoliko dolazite kolima, parkiranje je moguće duž ulice (zona 2), ili u nekoj od dve javne garaže u komšiluku (Masarikova i nešto udaljeniji Zeleni venac) 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernabežični internet liftterasakada Centralno grejanjekablovska TVodvojen toalet mašina za veškožna garnitura

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: