HERA apartman Beograd, Svetozara Radića, Centar, Savamala

Dodaj na spisak 

* 32€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Savamala
Adresa: Svetozara Radića
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 1
Povrsina: 27m2, jednosoban
Parking: Ne

HERA je nov i uredan studio apartman za tri osobe u četvrti Savamala.

HERA je moderno uređen studio apartman u kome mogu da borave tri osobe, a savršen je za par. Na površini od nešto manje od 30 krvadrata smešteno je sve što je potrebno za kratkoročni boravak. Tu je veliki bračni krevet, dvosed koji se razvlači, čajna kuhinja i trpezarijski pult sa dve stolice. Kupatilo je, takođe, novo i moderno. Apartman je nastao adaptacijom salonskog stana, pa se pored njega nalazi sličan apartman sa odvojenom spavaćom sobom, a u zajedno mogu biti pogodni za smeštaj većeg broja gostiju. 
Apartman HERA lociran je u strogom centru Beograda, u poznatoj četvrti Savamala. Međutim, ulica u kojoj se nalazi je izuzetno mala i pruža jedinstven mir. Na samo par minuta od ove lokacije nalazi se centar beogradskog noćnog života, saobraćajno čvorište Zeleni venac, železnička i autobuska stanica... Apartman HERA je pravi izbor za goste koji žele da za pristupačnu cenu noćenja borave u kvalitetnom i dobro pozicioniranom smeštaju u Beogradu. 
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • mikrotalasna rerna
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar