KOMPAS apartman Beograd, Brankova, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Brankova
Broj soba: 4
Broj osoba: 8
Sprat: 2
Povrsina: 110m2, četvorosoban
Parking: Ne

KOMPAS je četvorosoban apartman u Beogradu, sa dve velike spavaće sobe i jednom malom. Nalazi se u Brankovoj ulici i prima 8 osoba.

KOMPAS je izuzetno prostran, četvrosoban stan salonske arhitekture koji je temeljno preuređen za svrhu kratkročnog najma. Sa dve velike i jednom malom spavaćom sobom, kupatilom, dodatnim toaletom i velikom dnevnom sobom, ovaj apartman u Beogradu je predviđen da smesti čak 8 osoba. Kako zbog velike zapremine prostorija, tako i zbog prisustva samo najneohodnijeg nameštaja, ambijent KOMPASA na trenutke može delovati spartanski, no to ga čini i izuzetno zgodnim za veće grupe gostiju koje inače sa sobom donesu veću količinu stvari.  Kuhinja je opremljena najneophodnijom aparaturom, kupatilo ima veš mašinu, a dve veće spavaće sobe imaju svoje televizore.  Izuzetno fleksibilan aranžman spavanja (2+1+2+1+1+2), čini ga pogodnim za najrazličitije grupe posetilaca, no treba imati u vidu da cena značajno varira u zavisnosti od broja gostiju tako da obavezno konsultujte detaljan cenovnik pre bukiranja. Ipak pošto je u pitanju jedan od retkih četvorosobnih apartmana u Beogradu, to je umnogome i opravdano.
KOMPAS je lociran u jednoj od najprometnijih (i moguće najzagađenijih) ulica u Beogradu – Brankovoj - koja vodi do istoimenog mosta i spaja staru i novu čast grada. Uprkos tome, apartman je izuzetno tih, a tome pored dobre izolacije doprinosi i dvorišna orjentacija čitavog stana. U pitanju je dakle centar grada, izuzetno blizu četvrti zabave Savamali (a samim tim i glavnoj autobuskoj i železničkoj stanici), prilično blizu Kalemegdanu i Terazijama i konačno na svega nekoliko desetina koraka od jednog od najbitnijijh čvorišta linija gradskog prevoza u gradu - Zelenog Venca. Prednosti lokacije su brojne – gotovo svaka uslužna delatnost u okruženju radi do sitnih sati, a gostima je na pešačkoj udaljenosti čak i zelena pijaca. Ipak najverovatnije je da će KOMPAS biti najpraktičniji za veće grupe posetilaca na gradskom odmoru, ili grupi prijatelja koja je došla da provede vikend u noćnom provodu u prestonici. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • odvojen toalet
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • dodatni TV u spavaćoj

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar